Panum 5 (1)

Forskning & Udvikling

Forskning er en vigtig og naturlig del af Elsass Fondens virke. Afdelingen arbejder videnskabeligt og redeligt med fokus på cerebral parese i tæt samarbejde med andre nationale og internationale forskere. Fonden støtter også eksterne forskningsprojekter. Læs mere her

Ambitionen er, at fondens forskning udgør fundamentet for bedst mulige standard af behandling, pleje og tilbud til alle med CP og deres pårørende i Danmark.

Udvikling og tværfaglighed

Ved siden af forskning fokuserer afdelingen på udvikling og anvendelse af nye teknologier i forbindelse med diagnosticering, behandling af CP og træning.

Forskningen er tværfaglig og inkluderer læger, ingeniører, idrætsuddannede, professorer, post.doc.’er, ph.d.-studerende, sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter og psykologer. Der er løbende tilknyttet danske og udenlandske Ph.d.-studerende og PostDocs til forskningsprojekterne.

Se eksempler på forskningsprojekter, som Elsass Fonden har støttet med legat.

Annual Lecture

Elsass Fonden afholder et årligt foredrag, hvor førende forskere fra hele verden inviteres til at fortælle om deres forskning. Formålet er at udvide vores forståelse af cerebral parese udenfor de gængse rammer. Læs mere her.

Klik og læs mere om forskningsafdelingens projekter herunder:

 

EU-PROJEKT OM IMPLEMENTERING

SANSESTIMULI OG MOTORISK UDVIKLING

BEHANDLING AF KONTRAKTURER

TRÆTHED HOS VOKSNE

TIDLIG OPSPORING, INDSATS OG OPFØLGNING 

VISUOMOTORISKE TILPASNINGER

Læs også...

Brit og morten smiler

Fra viden til praksis

I Praksis & Innovation omsætter vi viden fra forskning til konkrete indsatser og aktiviteter til gavn for mennesker med CP.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›