Aktiviteter

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning ved at klikke i et eller flere af afkrydsningsfelterne herunder, eller klik på Danmarkskortet for at få vist aktiviteter i dit område på listen nedenfor. 

VÆLG KATEGORI

VÆLG TYPE

VÆLG OMRÅDE

Nordjylland Midtjylland Syddanmark Sjælland Hovedstaden Hovedstaden
 • 75055

  Funktionsboost

  Tilmelding åben

  Har du indenfor den sidste tid fået sværere ved at spise, tage tøj på, gå på trapper, færdes udendørs eller lignende? Så kan dette tilbud være noget for dig.

  Læs mere ›
 • 74538

  Individuelt samtaleforløb

  Tilmelding lukket

  Er du interesseret i at blive klogere på dig selv og livet med CP? Vi tilbyder individuelle eksistentielle samtaler med en psykolog med mulighed for at inddrage pårørende.

  Læs mere ›
 • 75920

  Fyraftensmøde for dig med CP inde på livet

  Tilmelding åben

  Kom og del dine tanker og hverdagsdilemmaer og bliv inspireret af andres, når vi den 19. februar holder eftermiddagsworkshop om ”Livet med CP”.

  Læs mere ›
 • 76239

  Move on Up - Jylland

  Tilmelding åben

  Vil du lære nyt og give din hverdag et boost? Så er her et inspirationsforløb til dig, der har cerebral parese i alderen 18 år og opefter.

  Læs mere ›
 • 77045

  Bliv Klar - Økonomikursus

  Tilmelding åben

  En temaeftermiddag for dig, der har cerebral parese og har brug for redskaber, der kan gøre hverdagen lettere.

  Læs mere ›
 • 67377

  Familievintercamp (kørestol/hjælpemidler)

  Tilmelding lukket

  For første gang udbyder Elsass Fonden vintercamp for familier. Vores camp henvender sig til børn, der benytter kørestol eller går med hjælpemidler.

  Læs mere ›

Læs mere om vores aktiviteter

Du kan læse mere om vores tilbagevendende aktiviteter for børn, unge og voksne med cerebral parese samt tilbud til fagpersoner.

Se mere her ›

Baby Fødder

Tidlig indsats for familier

Vi tilbyder forløb med flere tidlige indsatser til familier med børn med hjerneskade – eller med mistanke om hjerneskade. Forløbet er en del af et forskningsprojekt.

Læs mere ›
God Start Web

God Start-ophold

Et ophold i Elsass Fonden for familier, der lever med cerebral parese (CP), hvor I får nyeste viden om CP, indsatsmuligheder og lærer andre familier i samme situation at kende.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›
Dykning La Santa Web Fodbold 3 Vintercamp 2019 Fællesfoto Våddragtteam La Santa