Samtale Psykolog Stock Web

Fonden genoptager udvalgte aktiviteter

Elsass Fonden åbner gradvist og kontrolleret for udvalgte aktiviteter fra mandag d. 27. april

I forbindelse med myndighedernes beslutning om gradvis og kontrolleret genåbning af Danmark, hvor bl.a. ergo- og fysioterapeuter genoptager deres arbejde, følger Elsass Fonden trop.

Derfor åbner vi inden længe for udvalgte aktivitetstilbud, som primært vil blive afviklet i Elsass Fonden - på forsvarlig og kontrolleret vis. De vil blive suppleret af en række webbaserede tilbud.

Følger myndighedernes anvisninger
 
Det drejer sig om individuelle aktiviteter for maks. 3 deltagere, fx én voksen eller to forældre og ét barn, hvor det er muligt at opretholde minimum 2 meters afstand (dvs. ingen fysisk kontakt).

Hvis det er muligt, afholdes aktiviteterne udendørs. Deltagerne skal naturligvis være fri af corona-symptomer - og have været det minimum 48 timer, inden aktiviteten begynder.

Hold øje med vores tilbud

Der åbnes op for aktiviteterne mandag den 27. april 2020. Aktiviteterne vil være både forløb, der var i gang, da Danmark lukkede ned og aktiviteter med ny opstart. Hold derfor øje med vores aktivitetskalender her på hjemmesiden.
 
Alle, der var i gang med en aktivitet, der lukkede ned og nu genoptages, vil blive kontaktet direkte af vores personale med nærmere information.

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›