Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (COVID-19)

Elsass Fonden overholder naturligvis myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende coronavirus (COVID-19), og vi følger situationen nøje.

I Elsass Fonden er vi godt i gang med at lukke gradvis op for aktiviteter og tilbud inden for rammerne af myndighedernes påbud og anbefalinger. Det gælder ikke mindst forsamlingsloftet, der er afgørende for, hvilke aktiviteter vi kan tilbyde og hvordan. Frem til 21. maj er forsamlingsloftet på henholdsvis 25 mennesker indendørs og 75 mennesker udendørs. Fra 21. maj hæves det til 50 indendørs og 100 udendørs. 

Vi glæder os over, at det går den rigtige vej, samtidigt med at vi fortsat følger situationen og myndighedernes udmeldinger nøje. 

Du kan læse mere om vores særlige tiltag og retningslinjer for at sikre ansvarlig afvikling af aktiviteter her.


Om tilmeldinger fremme i tiden og betalingDu skal ikke være bekymret for at tilmelde dig aktiviteter, som ligger fremme i tiden. Ved tilmelding forbeholder du dig retten til når som helst at melde fra, hvis situationen ændrer sig, eller du bliver utryg ved at skulle deltage.

På samme vis forbeholder vi os retten til at ændre, og evt. aflyse tilbud med kort varsel, såfremt smitterisikoen og restriktioner fordrer det.

De fleste af fondens aktiviteter kræver ikke betaling ved tilmelding. Hvis du har betalt for din deltagelse - og aktiviteten bliver aflyst - så refunderer vi selvfølgelig altid det fulde indbetalte beløb.
 

 

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Covid 19 Stock Web

Corona-politik

Elsass Fondens retningslinjer og tiltag angående afvikling af aktiviteter med fysisk fremmøde.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›