Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (COVID-19)

Elsass Fonden overholder til hver en tid myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende coronavirus (COVID-19), og vi følger situationen nøje

Fra den 1. februar 2022 betragtes Covid-19 ikke længere som en 'samfundskritisk sygdom'. Myndighederne har derfor ophævet alle restriktioner. I Elsass Fonden skal gæster således ikke længere vise coronapas ved ankomst, ligesom vi i øvrigt gennemfører vores aktiviteter som normalt.

Dog må vi ikke glemme, at corona stadig er en del af vores liv, som vi fortsat skal forholde os til med omtanke. I Elsass Fonden er vi derfor fortsat opmærksomme på myndighedernes generelle råd og opfordrer vores gæster til det samme. Læs mere her

Om tilmeldinger og betalingDu skal ikke være bekymret for at tilmelde dig aktiviteter, som ligger fremme i tiden. Ved tilmelding forbeholder du dig retten til når som helst at melde fra, hvis situationen ændrer sig, eller du bliver utryg ved at deltage.

På samme vis forbeholder vi os retten til at ændre, og evt. aflyse aktiviteter med kort varsel, såfremt smitterisikoen og restriktioner fordrer det.

De fleste af fondens aktiviteter kræver ikke betaling ved tilmelding. Hvis du har betalt for din deltagelse - og aktiviteten bliver aflyst - så refunderer vi selvfølgelig altid det fulde indbetalte beløb.

Ved større arrangementer kan der dog gælde andre regler for refundering. Det vil i så fald fremgå af den pågældende aktivitet.

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Covid 19 Stock Web

Corona-politik

Elsass Fondens retningslinjer og tiltag angående afvikling af aktiviteter med fysisk fremmøde.

Læs mere ›