Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (covid-19)

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirussen, ligesom vi følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne. Vi er naturligvis særligt opmærksomme på udsatte grupper - herunder mennesker med CP.

Aktuelt: Alle aktiviteter til og med den 13. april aflyses

Elsass Fonden følger regeringens opfordring til at forholde sig til smitterisikoen i forbindelse med afholdelse af konkrete arrangementer. Af samme årsag aflyses alle fondens aktiviteter foreløbigt til og med den 13. april 2020.

Uden beregning for deltagere ved aflysning

De deltagere, der er berørte af aflysning, vil blive kontaktet direkte af Elsass Fonden, og evt. deltagergebyr vil blive refunderet.

Hvis deltagere fortryder deres tilmelding til en af fondens aktiviteter længere ude i fremtiden pga. bekymring for corona-smitte, vil fonden også refundere evt. deltagergebyr – det gælder også større arrangementer som ophold og camps.

Kontakt os

Elsass Fonden har valgt at aflyse alle fysiske møder og sende alle medarbejdere hjem for at arbejde. Vi er dog stadig på fondens hovedtelefon og mail, som betjenes uændret. Det er også fortsat muligt at søge om, få bevilget og udbetalt legater.

Telefon: 39 65 85 00
Mail: post@elsassfonden.dk

Vi opdaterer siden løbende med information om kommende aktiviteter.

Læs også...

Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Vi tilbyder forskellige kurser, camps og ophold for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner.

Læs mere ›