Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (COVID-19)

Elsass Fonden overholder til hver en tid myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende coronavirus (COVID-19), og vi følger situationen nøje

Det går den rigtig vej!

I Elsass Fonden kan vi efterhånden tilbyde aktiviteter og tilbud som normalt inden for de nugældende rammer af myndighedernes påbud og anbefalinger. Indendørs kan vi nu være helt op til 250 personer forsamlet samme sted - udendørs er der ikke længere noget forsamlingsforbud.

Vi glæder os over, at det går den rigtige vej, samtidigt med at vi fortsat følger situationen og myndighedernes udmeldinger nøje.

Coronapas

Vi skal dog stadig passe på hinanden. Derfor opfordres alle, der deltager i fondens aktiviteter, til at møde op med gyldigt corona-pas. Et corona-pas opnår man gennem et negativ testresultat (lyntest max 72 timer gammelt, PCR-test max 96 timer gammelt) eller ved at være vaccineret. Læs mere om passet på Sundhed.dk

Vil du vide mere om, hvad Elsass Fonden gør for at sikre ansvarlig afvikling af aktiviteter, så kan du klikke her.


Om tilmeldinger fremme i tiden og betalingDu skal ikke være bekymret for at tilmelde dig aktiviteter, som ligger fremme i tiden. Ved tilmelding forbeholder du dig retten til når som helst at melde fra, hvis situationen ændrer sig, eller du bliver utryg ved at deltage.

På samme vis forbeholder vi os retten til at ændre, og evt. aflyse aktiviteter med kort varsel, såfremt smitterisikoen og restriktioner fordrer det.

De fleste af fondens aktiviteter kræver ikke betaling ved tilmelding. Hvis du har betalt for din deltagelse - og aktiviteten bliver aflyst - så refunderer vi selvfølgelig altid det fulde indbetalte beløb.

God sommer til alle!

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Covid 19 Stock Web

Corona-politik

Elsass Fondens retningslinjer og tiltag angående afvikling af aktiviteter med fysisk fremmøde.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›