Covid 19 Stock Web

Corona-retningslinjer

Alle gæster i Elsass Fonden kan føle sig trygge

Når Elsass Fonden inviterer inden for til aktiviteter med fysisk fremmøde i en coronatid, sker det på baggrund af en række forskellige præventive tiltag.

Tiltagene baserer sig på myndighedernes anbefalinger, såvel som på et forsigtighedsprincip, der sikrer forsvarlighed i forhold til at passe bedst muligt på hinanden.

De ser ud som følger:

Fri af symptomer


Vi møder kun ind i Elsass Fonden, når vi føler os raske og er uden symptomer på COVID-19. Det gælder både fondens medarbejdere og gæster.

Afstand


Vi sørger for, at aktiviteter altid foregår, så det er muligt at opretholde min. 1 meters afstand. Hvor dette ikke er muligt – for eksempel pga. tæt, fysisk støtte – vil der være værnemidler til rådighed (mundbind og visirer). Selv anvender vi mundbind eller visirer, når afstanden er under 1 meter i længerevarende tid (2-3 minutter).

Ved møder, kurser, konferencer, måltider mv. stilles borde og stole op, så kravet om afstand overholdes. Borde og stole må derfor ikke omrokeres.

Afstandskravet gælder også udendørs.

Håndhygiejne


Vi følger alle hygiejneregler påbudt af myndighederne. Vi har særligt fokus på høj håndhygiejne og opfordrer alle vores gæster til jævnligt at vaske hænder og spritte hænderne af. Der er opsat standere med sprit mange steder i huset, så det er nemt for alle.

Rengøring


Vi rengør test- og undersøgelsesrum samt legetøj efter hver aktivitet. Øvrige lokaler rengøres også udførligt. Borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af dagligt – visse kontaktflader to gange. Toiletterne rundt i huset rengøres minimum to gange dagligt.

Måltider


Mad serveres enten portionsanrettet, som ’madpakker’ (fx to-go-poser) eller som buffet, hvor der vil være særlige foranstaltninger og retningslinjer, som gæsterne bedes følge.

Overnatning


Overnattende gæster sover som udgangspunkt på egne værelser (én person eller én familie). I 2-værelsers lejligheder kan der bo to personer, der ikke er i familie, i hvert sit værelse.

Overnattende gæster opfordres til primært at anvende toiletter i egne værelser.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg både før, under og efter besøg i Elsass Fonden. Vel mødt!

 

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›