Covid 19 Stock Web

Corona-retningslinjer

Alle gæster i Elsass Fonden kan føle sig trygge

Elsass Fonden følger naturligvis fortsat nøje myndighedernes påbud og anbefalinger og har derfor iværksat en række tiltag og retningslinjer, så du kan føle dig tryg ved at komme i Elsass Fonden.

Corona-pas og symptomer

Alle, der deltager i fondens aktiviteter, opfordres til at møde op med gyldigt corona-pas - og kun møde op, hvis man er frisk og uden corona-lignende symptomer i øvrigt. Fondens medarbejdere er naturligvis vaccineret.

I tilfælde af tvivl om symptomer, skal man kontakte egen læge for at høre dennes vurdering, og om det er forsvarligt at møde op hos Elsass Fonden – inden ankomst.

Afstand

Vi bestræber os på, at aktiviteter foregår med min. 1 meters afstand. Hvor dette ikke er muligt – fx pga. tæt, fysisk støtte – vil der være værnemidler til rådighed (mundbind og visirer). Selv anvender vi mundbind eller visirer, når særlige forhold taler for det, eller der er ønske om det.

Ved møder, kurser, konferencer, måltider mv. stilles borde og stole op, så krav om afstand overholdes. Borde og stole må derfor ikke omrokeres. Det gælder også havemøbler.

Håndhygiejne

Vi følger alle hygiejneregler påbudt af myndighederne. Vi har særligt fokus på høj håndhygiejne og opfordrer alle vores gæster til jævnligt at vaske hænder og spritte hænderne af. Der er opsat standere med sprit mange steder i huset, så det er nemt for alle.

Rengøring

Vi rengør test- og undersøgelsesrum samt legetøj efter hver aktivitet.

Øvrige lokaler rengøres også udførligt. Borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af dagligt – visse kontaktflader 2 gange.

Toiletterne rundt i huset rengøres minimum 2 gange dagligt.

Måltider

Mad serveres enten portionsanrettet, som ’madpakker’ (fx to-go-poser) eller som buffet, hvor der vil være særlige foranstaltninger og retningslinjer, som gæsterne bedes følge.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg både før, under og efter besøg i Elsass Fonden. Vel mødt!

 

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›