Covid 19 Stock Web

Corona-retningslinjer

Alle gæster i Elsass Fonden kan føle sig trygge.

Fra 1. februar 2022 betragtes Covid-19 ikke længere som en 'samfundskritisk sygdom', og myndighederne har derfor ophævet alle restriktioner. I Elsass Fonden skal gæster således ikke længere vise coronapas ved ankomst, ligesom vi i øvrigt gennemfører vores aktiviteter som normalt.

Dog må vi ikke glemme, at corona stadig er en del af vores liv, som vi skal forholde os til med omtanke.

I Elsass Fonden er vi derfor fortsat opmærksomme på myndighedernes generelle råd og opfordrer vores gæster til det samme:

  • Bliv vaccineret
  • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer på Covid-19
  • Hold afstand og vis hensyn
  • Luft ud og skab gennemtræk ofte – hjælp os gerne med at huske dette, når du er på besøg
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Tvivl om symptomer?

Hvis du er i tvivl om dine eller dit barns symptomer – på trods af evt. negativ test – skal du kontakte egen læge inden ankomst for at høre dennes vurdering, og om det er forsvarligt at møde op hos Elsass Fonden.

Værnemidler

Mundbind og visirer er frit tilgængelige for både gæster og medarbejdere i Elsass Fonden, der måtte ønske at anvende dem – eller når særlige forhold taler for det.

Håndhygiejne - rengøring

God håndhygiejne er kommet for at blive. Alle opfordres til jævnligt at vaske hænder og spritte dem af. Der er opsat standere med sprit mange steder i huset, så det er nemt, uanset hvor du befinder dig.

Vi rengør test- og undersøgelsesrum samt legetøj efter hver aktivitet. Øvrige lokaler og overflader samt toiletter rengøres også hyppigt og udførligt.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg både før, under og efter besøg i Elsass Fonden. Vel mødt!

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›