OL HERO 2020 Gruppefoto WEB

Ny stor kampagne skal sikre opbakning til PL- og OL-atleter

I en ny kampagne ’Ingen vinder alene’ hylder en række store danske virksomheder de danske OL og PL-atleter og deres bagland. Elsass Fonden er en del af kampagnen.

OL og PL-kampagnen ’Ingen vinder alene’ hylder alle dem, der står bag eliten. Det gælder trænere, holdkammerater, frivillige og opbakning fra alle os andre – og ikke kun i sporten, lyder det fra Arla, ISS, Nykredit, Salling og Ørsted, der sammen med DIF, Team Danmark og Sport One Danmark står bag kampagnen. Foruden de store danske virksomheder er også Elsass Fonden partner på den del af kampagnen, der har fokus på de Paralympiske Lege.

Formand i Elsass Fonden, Nick Elsass, glæder sig til at se kampagnen folde sig ud hen over de næste måneder.

”Som hovedsponsor for paraatleterne faldt det os helt naturligt at takke ja til et initiativ, der også hylder og støtter de dygtige og seriøse atleter, der findes indenfor parasporten. Vi er ufatteligt glade for, at vi kan bidrage til et øget fokus på området frem mod PL i august – og så ovenikøbet sammen med nogle af Danmarks største og mest velrenommerede virksomheder,” siger bestyrelsesformanden.

Når danske atleter den 23. juli 2021 bærer Dannebrog ind på Tokyo National Stadium til de 32. Olympiske Lege og en måned senere til de Paralympiske Lege, repræsenterer de en af dansk idræts særlige styrker: Den store bredde og opbakningen til stjernerne.

”I mange andre lande verden over, er der stor afstand mellem bredde og elite. Også i sporten. Det er modsat i Danmark, hvor foreningslivet og trænere, holdkammerater, frivillige og alle andres opbakning til talenter og stjerner hænger uløseligt sammen med det professionelle elitearbejde og topatleternes succes,” siger Didrik Fjeldstad, adm. direktør i Sport One Danmark.

”Den stærke sammenhæng kommer os til gode. Vi har både mange flere medlemmer i vores idrætsforeninger, og vi vinder flere medaljer til OL og PL, end vores størrelse tilsiger. Eller sagt på en anden måde: Vi står bredt og når højt.”

PL20 Daniel Wagner Kredit BESTSELLER For DIF Og Team Danmark WEB

Daniel Wagner af en af de fem atleter, du kan møde i bybilledet i den kommende tid som en del af 'Ingen vinder alene'-kampagnen. Foto: BESTSELLER for DIF og Team Danmark


Topatleter og store danske virksomheder er med

I kampagnen ’Ingen vinder alene’ optræder fem atleter: Mads Mensah, Sara Slott Petersen, Lasse Norman Hansen, Daniel Wagner og Anne-Marie Rindom – bl.a. som fotomosaikker formet af forældre, klubkammerater, trænere, frivillige og de mange andre, der har stået bag dem gennem tiden.
Det er partnernes mål at fortælle, at idræt giver værdi til alle.

”Foreninger og fællesskaber, hvor vi mødes på tværs af alder, køn og baggrund med værdier som ansvar, tillid og initiativ, er blandt de vigtigste råstoffer, vi har i Danmark,” siger Didrik Fjeldstad.
Vigtigt at bakke op om både bredde og top

”Det er værdier, der er med til at gøre os bedre, så vi vinder mere. Som sportsfolk, som individer, som virksomheder og som nation. Og så er det at dygtiggøre sig, for at blive bedst til noget og vinde guldet, relaterbart langt udenover idrættens verden,” siger Didrik Fjeldstad.

Kampagnen er derfor også en opfordring til, at vi kaster os tilbage i fællesskabet og foreningerne efter et år med nedlukninger og afstand.

”Det er i dag mere vigtigt end nogensinde vigtigt, at vi hver især - inklusive store virksomheder som vores partnere – bakker op om både bredde og top. Vi skal have børnene til sport, tilskuere til kampene og medlemmer til klubberne. Ikke kun, fordi vi alle savner at være sammen, men også fordi den sammenhæng er god for dig, mig og Danmark,” siger Didrik Fjeldstad.

Del din opbakning

Kampagnen løber fra 28. juni til 8. august samt under PL fra den 24. august til og med 5. september, hvor du kan møde de fem OL- og PL-atleter og alle dem, som står bag dem. Gennem film og billeder på sociale medier, i aviser, på stationer i hele landet samt gennem partnernes egne kanaler, som eksempelvis mælkekartoner og megabannere på bygninger og butikker.

Alle i Danmark opfordres til at dele sin opbakning på www.ol.dk i form af videoer og hilsner til alle de atleter, der repræsenterer Danmark til PL og OL 2021 i Tokyo i perioden fra den 23. juli og til den 5. september.

Læs mere om kampagnen på www.ingenvinderalene.ol.dk

 

Læs også...

Ladlegenebegynde2 Credit David Trood

Prøv kræfter med PL på Experimentarium

Den 23. januar 2019 åbnede særudstillingen LAD LEGENE BEGYNDE på Experimentarium, hvor du kan give dig i kast med paralympiske og olympiske sportsdiscipliner.

Læs mere ›
Barn Med CP

Legene er begyndt igen på Experimentarium

Nu kan du igen komme ind og opleve Experimentariums særudstilling LAD LEGENE BEGYNDE, som er støttet af Elsass Fonden.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›