Banner Konkurrence

Stem på den bedste corona-fortælling

Dommerkomitéen har udvalgt tre gode bud på en fortælling om corona i Elsass Fonden og CP Danmarks konkurrence. Se de tre bud, og stem på din favorit.

Da corona-nedlukningen i foråret var på sit højeste, satte Elsass Fonden og CP Danmark strøm til konkurrencen “Fortællinger om livet med CP i en coronatid”. En opfordring til alle med CP om at give omverdenen et indblik i, hvordan livet med CP blev levet og oplevet under coronakrisen. Vi bad alle interesserede i at give os et indblik i oplevelser, tanker og refleksioner om coronakrisen. Og den opfordring var der heldigvis mange, der tog imod.

Komiteen har voteret

Ved deadline den 28. august var der kommet 27 kreative, alsidige og tankevækkende bidrag. Derfor har dommerkomitéen, der består af Olivia Dahl Nielsen, der har CP og er sociologistuderende, Sigrid Stilling Netteberg, der har CP, er kandidat i socialvidenskab og kommunikation og ansat hos DUOS, Peter Lindegaard, direktør i Elsass Fonden, og Mogens Wiederholt, direktør i CP Danmark, været på en spændende udfordring med at udvælge tre gode bud, der nu skal til afstemning.

Dommerne fortæller:

“Vi modtog 27 virkelig gode bidrag. Vi fik essays, digte, fortællinger, dagbøger, sange, en masse skønne videoer og kunst på kroppen. Det har været en kæmpe oplevelse at få indsigt i de mange menneskers liv, tanker og vilkår under coronakrisen. Alle bidrag har virkelig rørt ved noget - og alle fortjener at blive fejret og hørt. Derfor har det også været en næsten umulig opgave at pege på de bidrag, som skulle nomineres. Men vi synes nu alligevel, der er nogen der gør et særligt indtryk. Så vi har valgt tre bidrag, som nomineret til at vinde coronakonkurrencen 2020.

 

Hør dommer Olivia Dahl Nielsen fortælle om de mange bidrag og de 3 nominerede her:

 


Tre forskellige finalister

Dommerne har valgt et essay, en avis og en video, og nu er det op til alle interesserede at nærstudere bidragene og give sin stemme på det bedste bidrag.

Klik dig videre herunder og vær med til at afgøre, hvem der skal løbe med præmien på 5.000 kroner.

Afstemningen lukker den 24. september kl. 15. Vinderen afsløres ved et arrangement i Elsass Fonden.

Læs også...

Banner Coronafortællinger 2

Stem på din favorit

Hvem skal vinde konkurrencen "Fortæl om dit liv med CP i en coronatid"?

Læs mere ›