Banner Web CP-TV

Den bedste coronafortælling kåres online

Elsass Fonden og CP Danmark står bag konkurrencen "Fortællinger om livet med CP i en coronatid". Vinderen af konkurrencen afsløres live på Facebook mandag den 5. oktober kl. 14.

Da corona-nedlukningen i foråret var på sit højeste, satte Elsass Fonden og CP Danmark strøm til konkurrencen “Fortællinger om livet med CP i en coronatid”. En opfordring til alle med CP om at give omverdenen et indblik i, hvordan livet med CP blev levet og oplevet under coronakrisen. Vi bad alle interesserede i at give os et indblik i oplevelser, tanker og refleksioner om coronakrisen. Og den opfordring var der heldigvis mange, der tog imod.

Ved deadline den 28. august var der kommet 27 kreative, alsidige og tankevækkende bidrag. Tre bidrag er blevet nomineret til at vinde konkurrencen. 

Vinderen af den bedste coronafortælling afsløres mandag den 5. oktober kl. 14, når vi sender en særudgave af CP-TV live på CP Danmarks Facebook-side. 

Hvad er CP-TV?

CP Danmark har sendt CP-TV siden maj 2020. Programmet skaber indhold og sammenhold for mennesker med cerebral parese. Relevante emner krydret med gæster og interviews er opskriften på CP TV, som du kan se live på CP Danmarks Facebook-side.

Journalist Jacob Nossell er vært og har selv CP. I samarbejde med Elsass Fonden og CP Danmark bringer han en særudgave af CP-TV, hvor vinderen af konkurrencen afsløres live. 

Læs mere om CP-TV her.

Læs også...

Coronakonkurrence (1)

Fortællinger om livet med CP i en coronatid

Elsass Fonden og CP Danmark lancerer konkurrencen "Fortællinger om livet med CP i en coronatid".

Læs mere ›