Corona Banner

Alle fortællinger fortjener at blive hørt

En samling af oplevelser, tanker og refleksioner om livet med cerebral parese under corona-krisen.

Da corona-nedlukningen i foråret 2020 var på sit højeste, satte Elsass Fonden og CP Danmark gang i konkurrencen “Fortællinger om livet med CP i en coronatid”. En opfordring til alle med cerebral parese om at give omverdenen indblik i, hvordan livet med CP blev levet og oplevet under corona-krisen. En opfordring der heldigvis var mange, der tog imod.

Ved deadline i august 2020 var der kommet 27 kreative, alsidige og tankevækkende bidrag i form af essays, digte, fortællinger, dagbøger, sange, en masse videoer og kunst på kroppen. Tre bidrag blev nomineret af en dommerkomité, der bestod af repræsentanter fra både CP Danmark og Elsass Fonden.

Den endelige vinder blev fundet på baggrund af en offentlig online-afstemning. Og vinderen blev kåret direkte i CP-TV i oktober 2020. Her løb 19-årige Søren Vith Sørensen med flest stemmer foran Emilie Westergaards essay og Peder Stausholms video-bidrag. Læs mere her

Det har været en kæmpe oplevelse at få indsigt i de mange menneskers liv, tanker og vilkår under coronakrisen. Alle bidrag har rørt ved noget - og alle fortjener at blive fejret og hørt. Derfor har Elsass Fonden og CP Danmark samlet alle bidrag i en digital udgivelse.

Læs med her

Læs også...

Coronakonkurrence (1)

Fortællinger om livet med CP i en coronatid

Elsass Fonden og CP Danmark lancerer konkurrencen "Fortællinger om livet med CP i en coronatid".

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›