Minicamp_voksne

Nyoprettet pengepulje skal støtte sociale aktiviteter

Elsass Fonden afsætter 1 mio. kroner til understøttelse af forskellige aktiviteter for mennesker med cerebral parese

Mødet mellem mennesker har haft svære vilkår i det forgangne corona-år. Særligt hvis du hører til en særligt udsat samfundsgruppe, som tilfældet er for en del danskere med cerebral parese (CP).

I takt med vaccinernes udrulning og den gradvise samfundsgenåbning har Elsass Fonden derfor valgt at øremærke 1 mio. kr. til initiativer, der fremmer enhver form for socialt samvær for mennesker med CP i alle aldre.

Det kan være naturudflugter, idrætsaktiviteter, kulturelle oplevelser eller noget helt fjerde.

Ansøgningskriterier

Beløbet er afsat i en særlig pulje, som kan ansøges efter ’først til mølle’-princippet. Alle kan ansøge om støtte. Bevillingen sker dog på baggrund af følgende kriterier:

  • Aktiviteten skal inkludere mennesker med cerebral parese
  • Aktiviteten skal være af social karakter (dvs. inkludere flere end én person)
  • Ansøgningen må max udgøre et beløb på 25.000 kr. pr. projekt - vær obs på, at i visse tilfælde er beløbet skattepligtigt

Sådan ansøger du

Du søger om støtte til din aktivitet via vores legatansøgningssystem. Systemet tilgås via knappen herunder, hvor du logger ind med dit NemId. 

Vi besvarer din ansøgning inden for en uge, når den er afsendt. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, må du endelig kontakte os på legat@elsassfonden.dk.  

Læs også...

Kunst Kultur Scene Teater WEB

Søg støtte til kunst- og kulturoplevelser

En særbevilling skal sikre, at mennesker med cerebral parese kommer ud og besøger museer, zoologiske haver og andre kulturelle institutioner i den kommende tid.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud til børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›