Handelsbetingelser og betaling

Elsass Fonden udbyder aktiviteter for fagpersoner samt personer med cerebral parese og deres familier.

Tilmelding foretages elektronisk på vores hjemmeside www.elsassfonden.dk under den enkelte aktivitet. Her vil du/I få mulighed for at tilmelde én eller flere personer. Efter tilmelding fremsendes en bekræftelse på, at vi har modtaget din/jeres tilmelding, og betaling reserveres på dit kreditkort. Når tilmeldingen er behandlet, får du/I en mail med besked om, at du/I kan deltage i aktiviteten eller er kommet på venteliste.

Hvis deltagelse er bekræftet, hæves beløbet på det kreditkort, der er valgt, og hvis du/I er på venteliste bliver betalingen slettet.

Ved afholdelse af aktiviteter med ophold uden for Elsass Fondens adresse på Holmegårdsvej 28 i Charlottenlund, betales et depositum, så snart deltagelsen er bekræftet. Restbeløbet betales 14 dage før aktivitetens start.

Nogle mailprogrammer kan lægge vores mails i spampost, så vi anbefaler, at du tjekker den, hvis du ikke hører fra os.

Priser

Priserne på vores aktiviteter er angivet under de enkelte aktiviteter. Priserne dækker alle udgifter til aktiviteten, med mindre andet er angivet under den enkelte aktivitet – dog aldrig lommepenge.

Prisen på hver enkelt aktivitet er fastsat i forhold til de omkostninger, der er forbundet med afholdelsen.

Alle beløb er i danske kroner.

Aflysning/fortrydelse

Du kan omkostningsfrit aflyse deltagelse i aktivitet indtil 3 uger før afholdelse. Herefter betales fuldt kursusgebyr. Hvis du/I ønsker at aflyse deltagelse i en aktivitet, skal dette ske elektronisk på vores hjemmeside under aktiviteten.

Elsass Fonden udsender mødebrev/aflysning til deltagere via mail forud for aktivitetens afholdelse.

Samtykkeerklæring

Hvis aktiviteten forudsætter, at du som deltager skal oplyse persondata, skal du give dit samtykke hertil via Elsass Fondens samtykkeerklæring.

Læs Elsass Fondens persondatapolitik her.

Personskade

Tilskadekomst i forbindelse med deltagelse i Elsass Fondens aktiviteter i Europa er dækket af fondens ansvarsforsikring.