Festival

Bliv frivillig på Elsass Festival 2022

Har du CP og synes du, at det lyder spændende at være en del af crewet på den allerførste Elsass Festival, så er det dig vi leder efter.

Som noget helt nyt bliver der afholdt Elsass Festival 2022 lørdag d. 13. august 2022 i Elsass Fondens park i Charlottenlund. I den forbindelse søger Elsass Fonden frivillige (16+) til at hjælpe med planlægning og afvikling af festivalen.

På Elsass Festivalen vil der udover en masse fed musik, også være en række andre workshops, aktiviteter og arbejdsområder, såsom madlavning, børneområde, friluftsliv, teknologi og krea. Som frivillig på Elsass Festival har du mulighed for at melde dig ind på et område, der interesserer netop dig, ligesom du vil være med til før, under og efter festivalen at sætte dit eget præg på relevante aktiviteter.

Det er op til den enkelte og afhængig af aktiviteten, hvor lang tid man vil bruge på det. Alle med cerebral parese (fra 16 år og op) kan melde sig som frivillig, så længe man er indstillet på at engagere sig og overholde aftaler. Som frivillig på Elsass Festivalen får man mad og drikke på dagen samt gratis indgang til festivalen. 

Tilmeld dig

Har ovenstående fanget din opmærksomhed, så tøv ikke med at tage kontakt til Camilla Voigt på mail (cbv@elsassfonden.dk) eller telefon: 21610367 til en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om arrangementet og/eller melde dig som frivillig. Skriv gerne, hvilke interesser du har, og hvilke kompetencer du kan byde ind med på festivalen.

Opdateret: Der har været opstartsmøde i december 2021. Men vi har plads til flere frivillige. 

Sidste frist for tilmelding er d. 3. januar.

Læs også...

Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud til børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›