Sommercamp Thumbs Up Web

Ny fagbog sætter spot på børn og unge med CP

I en ny bog kan man blive klogere på børn og unge med cerebral parese. Det er den første danske fagbog på området.   

Cerebral parese (CP) er den diagnose, man ser oftest blandt børn med et bevægelseshandicap. Derfor møder rigtig mange terapeuter børn og unge med CP i deres praksis.

Bogen bygger bro mellem viden og praksis med fokus på neurohabilitering. Den er skrevet til fysioterapeut- og ergoterapeutstuderende, men også terapeuter, psykologer, pædagoger og andre med særlig interesse for området kan med fordel dykke ned i bogen.

En lang række spændende fagfolk bidrager til bogens indhold - herunder mange af Elsass Fondens fagspecialister. Tilsammen repræsenterer de en bred vifte af fagprofessionelle med forskellige erfaringer vedrørende børn og unge med CP. De har alle arbejdet på området enten med forskning, i praksis eller med CP som en del af deres hverdag.

 

Læs også...

Elsass Forsidebillede

Hvad er CP?

Cerebral parese (CP) er en diagnose, der dækker over en forstyrrelse af hjernens udvikling - af nogle kaldt for hjerneskade. For de fleste opstår den allerede i fosterstadiet eller under fødslen.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›