Grin Hygge Festival Publikum WEB

Nu kan du købe billetter til Elsass Festival 2024

Til sommer gør Elsass Festival comeback med store musiknavne, sjove aktiviteter og masser af hyggelige timer i fondens have. Du kan sikre dig billet til early bird-pris allerede nu.

Missede du muligheden for to år siden? Så er det nu, du skal sætte stort kryds i kalenderen. For lørdag den 22. juni 2024 vender Elsass Festival tilbage i mindst lige så god form som sidst.

Du vil opleve et varieret musikprogram med flere kendte danske musiknavne, spændende aktiviteter og lækre madoplevelser. Frivillige med og uden cerebral parese (CP) er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle på dagen. Det er kun anden gang, festivalen for mennesker med CP, deres venner og familie afvikles. Ligesom første gang finder den sted i Elsass Fondens store parkhave i Charlottenlund.

Ifølge den festivalansvarlige, Camilla Voigt, der til dagligt leder fondens idræt- & fritidsteam, er forberedelserne allerede i fuld gang, og sommerfuglene er begyndt at melde sig.

"Vi glæder os helt vildt til festivalen næste år. Vi har fundet nogle rigtigt dygtige kunstnere, som jeg glæder mig til at høre, og vi har lavet gode ændringer på baggrund af den forrige festival og vores erfaringer derfra," fortæller festivallederen.

I 2022 deltog omkring 400 festglæde mennesker, og antallet forventes at blive endnu højere i 2024.

Video: Se eller gense højdepunkter fra Elsass Festival 2022

 

Store danske navne optræder

Som for to år siden er publikum i de bedste hænder med rapper Pede B. som dagens konferencier. Foruden at sikre sammenhæng i dagens program, så deler han også sit eget talent. Først med sin faste kompagnon DJ Noize og senere i selskab med Fresco, hvor den står på freestylerap med hjælp fra publikum.

Årets hovednavne er det danske band L.I.G.A og popidolet Bro med bl.a. kæmpehittet "Sydpå", mens de alleryngste i publikum kan se frem til at blive underholdt af blandt andre MGP Allstars og Sigurd Barrett. Se det fulde program her

Programmet er i højere grad blevet lagt med forskellige målgrupper for øje, end tilfældet var i 2022, forklarer Camilla Voigt.

"Denne gang har vi lavet et formiddagsprogram, som primært henvender sig til børnefamilier (og barnlige sjæle), mens eftermiddagens program mest henvender sig til teenagere og voksne. Alle er selvfølgelig velkomne hele dagen. Men hvis man ikke har mulighed for - eller ressourcer til - at være på festivalpladsen i 10 timer, så kan man satse på en af delene," påpeger hun.

Festivalen slår dørene op kl. 10 om formiddagen og slutter kl. 22. Årets program byder også på andre typer af optrædener – fx fra Elsass Fondens eget voksenkor og digtoplæsning af bl.a. Caspar Eric.

For - og med - mennesker med CP

Udover Elsass Festival har fokus på tilgængelighed for dem, den henvender sig til – mennesker med cerebral parese - så er et andet særkende, at målgruppen samtidig spiller en vigtig rolle i festivalens afvikling.

”Det kræver mange hænder at gennemføre sådan en festival. Sidst var det helt afgørende, at så mange med CP – og uden – hjalp til på dagen. Det gælder også i 2024, hvor vi igen får brug for et stærkt hold af frivillige til at sikre, at festivalen forløber, som den skal,” siger Camilla Voigt.

Og så lover den festivalansvarlige ellers, at både frivillige og festivalgæster kan se frem til en mindeværdig fest i den skønneste ramme i Charlottenlund.

"Vi satser på, at det bliver rigtig godt vejr igen, og at det bliver årets bedste lille festival, hvor man kan møde gamle og nye venner, samt få en svingom til dejlig musik. Vi har forsøgt at tænke på selv de mindste ting, så alle kan føle sig velkomne," understreger Camilla Voigt.

Køb din billet her >>

Læs mere om festivalen >>

 

Publikum Festival WEB
Frivillige Festival Elsass WEB
Publikum Festival God Stemning WEB

Læs også...

Billetter Festivalsite

Elsass Festival 2024

Gå ikke glip af sommerens fedeste lille festival for mennesker med cerebral parese og deres familier.

Læs mere ›
Shaka Festival WEB

Elsass Festival fik flot debut

Mere end 400 gæster lagde vejen forbi Elsass Fonden til danmarkshistoriens første festival for mennesker med cerebral parese.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›