Helene Elsass Prisen Mansoor

Uddelingen af Helene Elsass Prisen 2021 udskydes

Elsass Fonden og CP Danmark har besluttet at udskyde uddelingen af Helene Elsass Prisen 2021 på grund af den aktuelle corona-situation.

Den 4. februar ville Helene Elsass være fyldt 100 år, og derfor var dagen planlagt som en festlig ramme for uddelingen af Helene Elsass Prisen 2021. Desværre er landet stadig ramt af den aktuelle situation med corona. Derfor har Elsass Fonden og CP Danmark, der står bag prisen, besluttet at udskyde prisuddelingen til senere på året.

Elsass Fondens bestyrelsesformand Nick Elsass er ærgerlig over situationen. Han pointerer dog, at det er vigtigt for alle parter, at begivenheden gennemføres på en både sikker og festlig måde.

“Tænk, at vi skal udsætte Helene Elsass Prisen i det år, hvor min faster Helene blev født for 100 år siden! Nu er et møde eller et interview jo muligt, men en online-prisoverrækkelse er jo ikke det samme uden nærvær. Vores protektor, HKH Prinsesse Benedikte er heldigvis helt med på, at vi flytter overrækkelsen til engang efter påske. Så nu har vi blot lidt ekstra tid til at glæde os til dagen - og det gør vi!” siger Nick Elsass.

Et fællesudvalg med repræsentanter fra Elsass Fonden og CP Danmark har fundet prismodtageren, som altså får lov til at vente lidt endnu med at blive hyldet.

Læs også...

Helene Elsass Prisen 2020

Helene Elsass Prisen

Hvert år overrækker HKH Prinsesse Benedikte Helene Elsass Prisen til én eller flere ildsjæle, der har gjort en særlig indsats inden for CP-området. Prisen er på 150.000 kr.

Læs mere ›