EACD Publikum 2022 WEB

Kom på konference om børnerehabilitering

Bliv én af de heldige, som Elsass Fonden sender til Europas største konference om børn og unge med funktionsnedsættelse.

Hvert år afholder den intenationale organisation European Academy of Childhood Disabilities (EACD) konference med fokus på at styrke indsatser for børn og unge med handicap. I den forbindelse sætter Elsass Fonden 10 legater på højkant til fagpersoner eller andre med særlig interesse i CP-området, som ønsker at deltage.

Deltagelse ved konferencen giver mulighed for at få seneste viden om børnerehabilitering – særligt i relation til børn med cerebral parese, som er den mest udbredte handicapdiagnose blandt børn. Samtidig er der mulighed for at møde internationale og nationale faglige profiler inden for CP-området.

EACD-konferencen tiltrækker typisk nogle af verdens fremmeste forskere og fagpersoner på børnehandicapområdet. Ambitionen er at øge internationalt samarbejde gennem deling af viden og netværksdannelse.

Årets tema

Konferencens tema er ”Composing a New Symphony - challenging times, new collaborations”.

Med temaet ønsker arrangørerne at sætte fokus på vigtigheden af tæt samarbejde og dialog imellem forskellige aktører, fx forskere, behandlere, myndigheder, familier og mennesker med handicap. Budskabet er, at en væsentlig forudsætning for at opnå hurtigere implementering af innovative løsninger i sundhedsvæsenet er, at alle parter indgår i en slags fælles symfoni. 

I 2024 finder EACD-konferencen sted fra den 29. maj - 1. juni i Brügge i Belgien.

Læs mere om årets EACD og køb billet her

 

Hvem kan ansøge?

Alle kan ansøge om legat i forbindelse med deltagelse i EACD-konferencen. De 10 legater bliver fordelt mellem henholdsvis fem fagpersoner, der arbejder med cerebral parese, og fem privatpersoner med særlig interesse for området – som for eksempel mennesker, der selv lever med diagnosen eller forældre til børn med CP.

Legatet er på 7.500 kr.

Får du et legat fra Elsass Fonden, skal du blot dokumentere din deltagelse ved konferencen.

 


 
KORT OM EACD

  • International non profit-organisation for alle med klinisk eller forskningsmæssig interesse inden for børnehandicapområdet i Europa.
  • Stiftet i 1989
  • EACD står for European Academy of Childhood Disabilities
  • Organisationen afholder årlig konference forskellige steder i Europa - næste gang i Slovenien fra 24.-27. maj 2023.

Læs mere om EACD her >>

 

Sådan ansøger du

Du ansøger om støtte til EACD-konferencen gennem fondens digitale legatsystem. Log ind og vælg formålet ’EACD (personlig ansøgning)’ i systemet. Herefter bliver du ført igennem en kort ansøgningsproces.

Fristen for at ansøge er 15. marts 2024.

Har du ikke mulighed for at deltage i EACD, kan du finde alle Elsass Fondens kurser og tilbud for forældre og fagpersoner her >>

Læs også...

Elsass Vilma TA 2635 Cool

Hvad støtter vi?

Elsass Fonden støtter mennesker med cerebral parese (CP) samt forskning og øvrige projekter, der bidrager med positiv udvikling på området.

Læs mere her
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud til børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›