Stafet for Livet

Over 300 km tilbagelagt i en god sags tjeneste

50 børn og voksne med CP tilbagelagde 357,8 km til Stafet for Livet med Elsass Fonden lørdag den 29. august. Fonden donerer 5.000 kr til Kræftens Bekæmpelse.

I løbet af fire timer gik, løb, racerunnede, cyklede og rullede 50 deltagere 357,8 km, da Elsass fonden arrangerede årets Stafet for Livet lørdag den 29. august. Elsass Fonden donerer 10 kr. pr. tilbagelagt km til Kræftens Bekæmpelse. Det svarer til et beløb på 3.578 kr., som Fonden har valgt at runde op til 5000 kr.

Hvert år samler Elsass Fonden det største hold af mennesker med cerebral parese til Stafet For Livet. I år var ingen undtagelse - selvom det foregik lidt anderledes.

Online stafet

De vanlige stafetter rundt om i landet afholdes ikke i år. Derfor afviklede vi vores helt egen onlineudgave af stafetten på Facebook.

Deltagerne var rundt i byer og på landet i hele Danmark, ligesom de var ude i både regn og sol. Der blev hoppet i vandpytter, nydt snacks på turen, løbet om kap, ligesom der har været både trætte og hurtige ben.

Stafettens formål er hvert år at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Det sker ved, at deltagerne kæmper sig igennem så mange kilometer som muligt. 

Vil du med næste år? Hold øje med vores aktivitetsside.

Se billeder fra stafetten

 

Læs også...

Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud til børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›
Stafet For Livet

Om Stafet for Livet

Hvert år forsøger Elsass Fonden at samle det største hold for mennesker med cerebral parese til Stafet For Livet.

Læs mere ›