Pressemøde Hovedsponsor Parasport

Ny hovedsponsor for parasport

Elsass Fonden bliver én af tre hovedsponsorer bag para-atleterne frem mod PL 2020

Elsass Fonden og sport har altid gået hånd i hånd. Både på bredde- og eliteniveau. Og fremover vil Elsass Fonden spille en endnu mere synlig og betydningsfuld rolle i parasporten. I dag offentliggjorde Parasport Danmark, at Elsass Fonden er ny hovedsponsor frem mod PL i 2020 i Tokyo. En titel, som passer fonden glimrende, fortæller bestyrelsesformand Nick Elsass.

– Vi er utroligt glade og stolte over at kunne kalde os hovedsponsor for de danske PL-atleter. Sport og bevægelse har altid været en naturlig del af vores hverdag og virke. Fra vores forsknings- og udviklingsarbejde, ved vi, hvor vigtig idræt er for både mental og kropslig udvikling, fortæller Nick Elsass.

Atleter med CP kommer først

Sponsoratet løber de næste fire år frem. Støtten går primært til at forberede og udvikle atleter frem mod PL i 2020. Herunder træning og turneringer.

Elsass Fondens mærkesag er at hjælpe mennesker med CP. Sponsorbeløbet tilgodeser derfor særligt atleter med den diagnose. En opbakning som ifølge rytter og tidligere PL-medaljevinder med CP, Caroline Cecilie Nielsen, er helt uvurderlig.

– Elsass Fonden gør en kæmpe forskel generelt i min hverdag. Og jeg synes, det er helt fantastisk, de har lyst til at være med frem mod PL. Jeg håber selvfølgelig, at støtten gør, at jeg kommer med til PL i 2020. Det er det, jeg arbejder stærkt hen imod, siger Caroline Cecilie Nielsen.

Afgørende betydning

Udover Elsass Fonden er også Pressalit og Jysk hovedsponsorer for Parasport Danmark. Tre stærke samarbejdspartnere at have i ryggen, understreger formand for Parasport Danmark, Karl Vilhelm Nielsen.

– Det er helt afgørende for Parasport Danmarks fortsatte arbejde hen mod, at de danske PL-atleter kan vinde medaljer, siger formanden.

På vej mod flere medaljer

Fonden har været sponsor ved PL siden 2008. Men det er første gang, den optræder som hovedsponsor.

– Sidste år så vi, hvor ufatteligt dygtige og passionerede para-atleter Danmark har. Vi håber, vi kan medvirke til at give parasporten et nyt løft, så vi får endnu flere succesoplevelser i 2020, understreger Nick Elsass.

Hovedsponsoratet blev offentliggjort på et større presseevent hos Elsass Fonden i Charlottenlund med deltagelse af blandt andet H.K.H. prinsesse Benedikte.

Læs også...

Sebastian Frederiksen tæt på under kamp - foto af leesfoto.net

"Man lærer mere ved at tabe end at vinde"

EM-sølvvinder i kørestolsrugby Sebastian Frederiksen er ikke bange for nederlag. Ifølge ham er det er dem, du lærer af. 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›