Klapsalver Prinsesse Benedikte Pia Allerslev HEP21

Hvem skal modtage Helene Elsass Prisen 2022?

Til april 2022 uddeles Helene Elsass Prisen for femte gang, og derfor kan du nu indstille kandidater til prisen. Som noget nyt kan frivillige i CP Danmark og Elsass Fonden også indstilles.

I 2021 var det den færøske ildsjæl, Katrin Jacobæus, og CP Færøerne, der fik Helene Elsass Prisen for det store arbejde med at fremme behandlingsmulighederne og livskvaliteten for børn og voksne med cerebral parese på Færøerne. Men hvem skal have prisen i 2022?

Helene Elsass Prisen har til formål at belønne én eller flere ildsjæle, et projekt eller en organisation for deres arbejde til fordel for mennesker med cerebral parese.

Alle har mulighed for at indstille kandidater til prisen, også kandidater der tidligere har været indstillet. Men ingen medarbejdere fra CP Danmark eller Elsass Fonden kan modtage prisen, til gengæld kan – som noget nyt - frivillige i CP Danmark og Elsass Fonden nu komme i betragtning.

Send din indstilling

CP Danmark og Elsass Fonden opfordrer alle til at bidrage med forslag til kandidater. Feltet af indstillede kandidater forventes at udgøre en bred skare inden for blandt andet uddannelse, arbejdsmarked, idræt og fritid samt kunst og kultur.

Kender du en ildsjæl, der har gjort en særlig indsats for mennesker med cerebral parese, så tøv ikke med at anerkende personens indsats ved at sende en indstilling inden den 13. februar 2022.

Alle indstillinger behandles i et fællesudvalg bestående af repræsentanter fra Elsass Fonden og CP Danmark, og prisvinderen afsløres ved et festligt arrangement i Elsass Fonden den 27. april 2022.

Læs også...

Helene Elsass Prisen 2020

Helene Elsass Prisen

Hvert år overrækker HKH Prinsesse Benedikte Helene Elsass Prisen til én eller flere ildsjæle, der har gjort en særlig indsats inden for CP-området. Prisen er på 150.000 kr.

Læs mere ›
HEP Gruppebillede Katrin Pia Prinsesse Nick Elsass

Færøsk ildsjæl modtager Helene Elsass Prisen 2021

Færøske Katrin Jacobæus har fået tildelt Helene Elsass Prisen 2021 for sin imponerende og engagerende indsats for mennesker med cerebral parese på de nordatlantiske øer. Med prisen følger 150.000 kroner.

Læs mere ›