EACD Oplæg Iona Novak

Få støtte til din EACD-billet

Europas største konference om børn og handicap bliver afviklet i Slovenien i maj 2023. Du har mulighed for at sikre dig en billet med støtte fra Elsass Fonden.

European Academy of Childhood Disabilities (EACD) afholder hvert år en konference med fokus på at styrke indsatser for børn og unge med funktionsnedsættelser. I 2023 afholdes konferencen den 24.-27. maj i Slovenien. Elsass Fonden uddeler endnu engang legater, der er øremærket 10 personers deltagelse i konferencen.

For Elsass Fonden handler det om at give fagpersoner og andre særligt interesserede mulighed for at få seneste viden om børnerehabilitering – herunder børn med cerebral parese, som er den hyppigste årsag til handicap hos børn.

Sidste år deltog forældre og fagpersoner i konferencen i Barcelona ved hjælp af legater fra Elsass Fonden.

”Vi har igen i år valgt at give legater til både fagfolk og private, da vi ønsker at sprede den forskning og viden, som EACD står for, til det danske CP-miljø,” forklarer administrerende direktør i Elsass Fonden, Peter Lindegaard.

Årets tema

Hvert år samler den internationale EACD-konference nogle af verdens fremmeste forskere og fagpersoner på børnehandicapområdet. Det sker ud fra en målsætning om at øge det internationale samarbejde gennem deling af viden og netværksdannelse.

Årets tema på konferencen er ”Smarter Goals for Better Future”. Formålet er at understrege betydningen af ​​at sætte mål i rehabilitering af børn og unge med funktionsnedsættelser.

Læs mere om årets EACD-konference og køb billet her

 

Hvem kan ansøge?

Alle kan ansøge om legat i forbindelse med deltagelse i EACD-konferencen. De 10 legater bliver fordelt mellem henholdsvis fem fagpersoner, der arbejder med cerebral parese, og fem privatpersoner med særlig interesse for området – som for eksempel mennesker, der selv lever med diagnosen eller forældre til børn med CP.

Legatet er på 7.500 kr.

Får du et legat fra Elsass Fonden, skal du blot dokumentere din deltagelse ved konferencen.


 
KORT OM EACD

  • International non profit-organisation for alle med klinisk eller forskningsmæssig interesse inden for børnehandicapområdet i Europa.
  • Stiftet i 1989
  • EACD står for European Academy of Childhood Disabilities
  • Organisationen afholder årlig konference forskellige steder i Europa - næste gang i Slovenien fra 24.-27. maj 2023.

 

Sådan ansøger du

Du ansøger om støtte til EACD-konferencen gennem fondens digitale legatsystem. Log ind og vælg formålet ’EACD (personlig ansøgning)’ i systemet. Herefter bliver du ført igennem en kort ansøgningsproces.

Har du ikke mulighed for at deltage i EACD, kan du finde alle Elsass Fondens kurser og tilbud for forældre og fagpersoner her

Læs også...

Elsass Vilma TA 2635 Cool

Hvad støtter vi?

Elsass Fonden støtter mennesker med cerebral parese (CP) samt forskning og øvrige projekter, der bidrager med positiv udvikling på området.

Læs mere her
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud til børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›