Huset Udefra Lille

PRAKTISK INFO

 

Alder

Alle med cerebral parese og familie, venner og hjælpere er velkomne på Elsass Festival. Børn under 15 år skal være i følge med en voksen.

Billetter og armbånd

Festivalbilletten koster 400 kr. for voksne og 300 kr. for børn og unge under 18 år. Børn under 3 år deltager gratis. Vi har et begrænset antal billetter, så skynd dig ind og sikre dig en billet til et brag af en festival.

Læs mere her

Har du en hjælper med, er det gratis for vedkommende at deltage ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort ved indgangen. 

Alle deltagere skal tilmeldes via tilmeldingsformularen, hvor du har mulighed for at vælge billettype.

Billetten modtager du på mail, når du har tilmeldt dig festivalen, og når din betaling er registreret. Billetten skal du fremvise, når du ankommer til festivalpladsen, og så får du udleveret et armbånd, som du skal have på under hele festivalen.

Støtte?

Du er altid velkommen til at søge fonden om støtte til udgifter forbundet med Elsass Festival. Læs mere her

Købsbetingelser i forbindelse med billetkøb

Elsass Fonden forbeholder sig retten til at ændre i programmet - for eksempel i tilfælde af, at en artist bliver syg. 

Du kan til enhver tid afbestille dine festivalbilletter og få det indbetalte beløb refunderet indtil den 1. maj 2022. Det gør du via mailen med din billet.

Efter den 1. maj 2022 er det ikke muligt at få det indbetalte beløb refunderet. Det er af hensyn til udgifter forbundet med afholdelsen.

Festivalen kan blive aflyst i tilfælde af ukontrollerbart vejr eller epidemi. I tilfælde af, at Elsass Fonden aflyser festivalen, refunderer vi naturligvis det fulde indbetalte beløb.

Corona

Elsass Fonden overholder til hver en tid myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende coronavirus (COVID-19), og vi følger situationen nøje. Læs mere her 

Vi opfordrer til, at du bliver hjemme, hvis du har symptomer på corona. Er du forhindret i at deltage, fordi du bliver syg med corona, får du ikke billetten refunderet.

Privatlivspolitik

Elsass Fonden er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til Elsass Festival. Ved tilmelding til festivalen accepterer du, at vi behandler de afgivne oplysninger om dig i forbindelse med festivalen.

Læs, hvordan vi behandler personoplysninger

Foto/video

Under festivalen vil der blive taget billeder og optaget video til brug på Elsass Fondens hjemmeside og sociale medier samt i fondens nyhedsbrev. 

Formålet med at offentliggøre billeder fra Elsass Festival vil alene være at fortælle om festivalen, dens aktiviteter og den glæde, arrangementet skaber for deltagerne.  

Når Elsass Fonden offentliggør billeder, sker det altid under hensyntagen til billedernes karakter; vi anvender kun harmløse billeder. Hvis du oplever at optræde på et billede, du er ked af, så må du endelig kontakte os, og vi vil naturligvis se på sagen. 

Handicapservice

Kan jeg få en hjælper med på Elsass Festival?

Hvis du har cerebral parese og har brug for en hjælper, når du skal på Elsass Festival, kan du tage din ledsager med gratis. Han/hun skal tilmeldes som deltager under billetkategorien 'ledsager'. Det er kun muligt at have én ledsager med gratis. 

Servicehunde er tilladt på festivalpladsen.

Toiletforhold

Der er mange toiletter at finde på festivalpladsen. Flere af dem har handicapvenlige forhold med god plads, støtte og nogle med loftlift samt skifteleje. 

Kom godt omkring

Det er muligt at komme rundt på festivalpladsen i kørestol og med andre hjælpemidler. Der er stier hele vejen rundt med hårdt underlag, men der vil også være steder med græsunderlag ved nogle af teltene. 

Når du ankommer til festivalen, får du udleveret et kort over festivalpladsen, så du nemt kan finde rundt. 

Se kort over festivalpladsen

Lyd

Du kan med fordel medbringe høreværn eller ørepropper, da lydniveauet kan være højt. Specielt omkring scenen, kan det for mange (særligt børn) være en god ide med høreværn.

Parkering

Det er ikke muligt at parkere ved Elsass Fonden. Vi henviser til, at alle gæster parkerer på Klampenborg Galopbanes parkeringplads, som ligger 800 meter fra festivalpladsen.

Læs om parkering her

Find vej

Elsass Fonden
Homegårdsvej 28
2920 Charlottenlund

Find vej via Google Maps her

Offentlig transport

Der kører både S-tog og buslinjer i nærheden af festivalpladsen. Se mere her

Overnatning 

Hvis du kommer langvejsfra, har vi lavet en aftale med Scandic Eremitage, hvor du får 20 % rabat på din booking. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet og booke en overnatning, skal du skrive til hotellet på mail: eremitage@scandichotels.com 

Her skal du oplyse om, at du har billet til Elsass Festival eller arbejder som frivillig i forbindelse med festivalen. I samarbejde med hotellet kan du finde et værelse, der passer til dit behov.

Læs mere om hotellet her

Vi henviser også til Charlottenlund Fort Camping, som ligger under 5 km fra festivalpladsen.

Læs mere om campingmuligheder her

Du er altid velkommen til at søge fonden om støtte til udgifter forbundet med Elsass Festival. Læs mere her

Hvis uheldet er ude

Der er samaritter til stede under hele festivalen, der sørger for din sikkerhed.

Samaritterne sikrer, at alle deltagere til festivalen har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af mindre skader til brug af hjertestarter ved hjertestop. 

Vil du vide mere?

Kontakt projektleder Camilla Voigt:

Læs også...

Køb Billetter

Elsass Festival 2022

Få en unik oplevelse og deltag i den allerførste Elsass Festival 2022.

Læs mere ›