Huset Udefra Lille

PRAKTISK INFO

 

Alder

Alle med cerebral parese og familie, venner og hjælpere er velkomne på Elsass Festival. Børn under 15 år skal være i følge med en voksen.

Billetter og armbånd

Festivalbilletten koster 250 kr. pr. person, men du får 20 pct. early bird-rabat frem til 1. marts 2024.

Børn under 3 år deltager gratis. Hvis du har brug for en hjælper på dagen, kan du tilmelde en enkelt gratis, når du køber din egen billet. Hjælperen skal fremvise et gyldigt ledsagerkort ved indgangen.

Alle deltagere skal tilmeldes via tilmeldingsformularen, hvor du har mulighed for at vælge billettype.

Billetten modtager du på mail, når du har tilmeldt dig festivalen, og når din betaling er registreret. Billetten skal du fremvise, når du ankommer til festivalpladsen, og så får du udleveret et armbånd, som du skal have på under hele festivalen.

Billetter kan købes helt frem til afholdelsesdagen samt ved indgangen til festivalen.

Skynd dig ind, og få din billet til et brag af en festival >> 

Støtte?

Du er altid velkommen til at søge fonden om støtte til udgifter forbundet med Elsass Festival. Læs mere her

Købsbetingelser i forbindelse med billetkøb

Elsass Fonden forbeholder sig retten til at ændre i programmet - for eksempel i tilfælde af, at en artist bliver syg. 

Festivalen kan blive aflyst i tilfælde af større uforudsete hændelser, såsom ukontrollerbart vejr eller lign. I tilfælde af Elsass Fonden aflyser festivalen, refunderer vi naturligvis det fulde indbetalte beløb.

Købte billetter refunderes ellers ikke.

Privatlivspolitik

Elsass Fonden er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til Elsass Festival. Ved tilmelding til festivalen accepterer du, at vi behandler de afgivne oplysninger om dig i forbindelse med festivalen.

Læs, hvordan vi behandler personoplysninger

Foto/video

Under festivalen vil der blive taget billeder og optaget video til brug på Elsass Fondens hjemmeside og sociale medier samt i fondens nyhedsbrev. 

Formålet med at offentliggøre billeder fra Elsass Festival vil alene være at fortælle om festivalen, dens aktiviteter og den gode stemning. Når Elsass Fonden offentliggør billeder, sker det altid under hensyntagen til billedernes karakter; vi anvender kun billeder, der vurderes som uanstødelige. 

Handicapservice

Kan jeg få en hjælper med på Elsass Festival?

Hvis du har cerebral parese og har brug for en hjælper, kan du tage din ledsager med gratis. Han/hun skal tilmeldes som deltager under billetkategorien 'ledsager'. Det er kun muligt at have én ledsager med gratis. Hjælperen skal fremvise et gyldigt ledsagerkort ved indgangen.

Servicehunde er tilladt på festivalpladsen.

Toiletforhold

Der er mange toiletter at finde på festivalpladsen. Flere af dem har handicapvenlige forhold med god plads, støtte og nogle med loftlift samt skifteleje. 

Kom godt omkring

Det er muligt at komme rundt på festivalpladsen i kørestol og med andre hjælpemidler. Der er stier hele vejen rundt med hårdt underlag, men der vil også være steder med græsunderlag ved nogle af teltene. 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge på festivalpladsen. Rygning foregår udenfor pladsen på Holmegårdsvej ved de opstillede affaldskrukker. Det er forbudt at smide cigaretskod på jorden.

Lyd

Du kan med fordel medbringe høreværn eller ørepropper, da lydniveauet kan være højt. Specielt omkring scenen, kan det for mange (særligt børn) være en god ide med høreværn.

Parkering

Det er ikke muligt at parkere ved Elsass Fonden. Vi henviser til, at alle gæster parkerer på Klampenborg Galopbanes parkeringsplads, som ligger 800 meter fra festivalpladsen.

Læs om parkering her

Find vej

Elsass Fonden
Homegårdsvej 28
2920 Charlottenlund

Find vej via Google Maps her

Offentlig transport

Der kører både S-tog og buslinjer i nærheden af festivalpladsen. Se mere her

Hvis uheldet er ude

Der er samaritter til stede under hele festivalen, der sørger for din sikkerhed.

Samaritterne sikrer, at alle deltagere til festivalen har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp – lige fra behandling af mindre skader til brug af hjertestarter ved hjertestop. 

Vil du vide mere?

Kontakt projektleder Camilla Voigt:

Læs også...