Festival Grin Publikum WEB

Frivillige på Elsass Festival

Som frivillig på Elsass Festival er du en del af et sammenhold med andre frivillige og er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle.

Elsass Festival er et stort event, der kræver mange hænder for at kunne gennemføres. Frivillige kræfter er helt afgørende for at skabe den bedst mulige dag for gæsterne. Uden frivillige er det ganske enkelt ikke muligt at gennemføre festivalen.

Som frivillig får du adgang til både festivalen og et særligt frivilligområde med mulighed for at slappe af eller snakke med nogle af de andre frivillige. Derudover er der naturligvis gratis mad og drikke på dagen.

Gennem mindre og konkrete arbejdsopgaver bidrager du til gengæld til, at festivalen afvikles godt og uproblematisk. 

Bliv frivillig

Vi søger frivillige med og uden cerebral parese, som på dagen kan hjælpe med forskellige praktiske opgaver - for eksempel at stå i indgangen og tage imod billetter, holde festivalpladsen ren og pæn, holde styr på aktiviteter og meget mere. 

Melder du dig som frivillig, skal du være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis er garanteret en plads som frivillig. Alle tilmeldte vil dog få endelig besked i god tid, inden festivalen afholdes.

Har du spørgsmål eller vil du melde dig?

Vil du høre nærmere om, hvad det indebærer at være frivillig, så kontakt endelig:

Britta Andersen, frivilligkoordinator

Læs også...