Rosenbaum

Webinar med oplæg af professor Peter Rosenbaum

Dato: 07.03.2024 kl. 16.00-17.30 
Sted: Online 
Tilmeldingsfrist: 01.03.24  

Vil du opleve den verdenskendte professor Peter Rosenbaum fra McMaster University? Og høre om vigtigheden af, at fagpersoner også fokuserer på forældres behov, når vi samarbejder om barnets udvikling?  

Elsass Fonden afholdte i september 2023 en temadag om deltagelse i hverdagen. Her holdt bl.a. Peter Rosenbaum et spændende oplæg. Det kan du nu se eller gense som webinar.  
 
Peter Rosenbaum belyser blandt andet det traditionelle fokus på barnet og vigtigheden i også at være opmærksomme på forældrenes behov. Du får viden om at forstå barnet og barnets udvikling. Du får også viden om, hvordan man kan være forældre og samtidig følge fagpersoners traditionelle anbefalinger. 

Fysioterapeuterne Majken Hansen og Thomas Birkekær Larsen fra Elsass Fonden vil introducere det internationalt anvendte rammeværktøj F-Words, der for nyligt er oversat og udgivet på dansk. Formålet med F-Words er at sætte fokus på samspillet mellem fagpersoner og familier og gøre det enklere at arbejde ressourceorienteret med børn og unge med CP.  

Målgruppen

Webinaret henvender sig både til fagpersoner og forældre. 

Andet

Oplægget ved professor Peter Rosenbaum er på engelsk.
Det er ikke muligt at få videooptagelser fra dette arrangement.