Viden om træthed, energi og fysisk aktivitet

Alder: 17+
Dato: Den 24. november og d. 8. december 2021 kl. 16.30 – 18.30
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund
Sidste tilmeldingsfrist: 10. november 2021

Oplever du øget træthed i din hverdag? Eller er du pårørende til en voksen med CP, som oplever øget træthed? Disse to tema-eftermiddage giver introduktion til begrebet øget træthed og inspiration til håndtering af træthed, ligesom der vil være fokus på erfaringsudveksling.

Ved at deltage i disse to tema-eftermiddage vil du få en kort introduktion til begrebet øget træthed. Du vil også blive introduceret for mulige redskaber til at håndtere træthed.

Vi tager udgangspunkt i den pjece, vi for nylig har udgivet, og som vil blive udleveret på dagen. Derudover vil der være mulighed for, at både voksne med CP og pårørende til voksne, som oplever øget træthed, kan dele erfaringer.

Målgruppen

Disse tema-eftermiddage henvender sig til voksne med cerebral parese (CP) eller pårørende til voksne med CP, som oplever øget træthed i hverdagen.

Forudsætninger

For at deltage er det en forudsætning, at du er voksen med CP og oplever øget træthed i hverdagen. Eller at du er pårørende til en voksen med CP, som oplever øget træthed.

Du skal have lyst til og mulighed for at deltage i samtaler med andre enten voksne med CP eller pårørende med henblik på at dele jeres erfaringer på dette område.

Du må gerne medbringe en hjælper som evt. også kan støtte kommunikation, hvis der er behov for dette.

Program

Begge dage indledes med oplæg og introduktion af fagpersoner fra Elsass Fonden.

Derefter vil der være erfaringsudveksling mellem de deltagende. Her vil I blive inddelt i grupper, så de pårørende er i gruppe sammen, og de voksne med CP er i gruppe sammen.

Imellem de to tema-eftermiddage lægger vi op til lidt hjemmearbejde. Dette for at afprøve nogle af de redskaber, vi introducerer den første gang. Det vil vi samle op på anden gang, vi mødes.

Andet

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, i tilfælde af der ikke er deltagere nok.

Læs også...

Traethed WEB

Træthed og energi

Mennesker, der lever med cerebral parese (CP), kan opleve udtrætning i en grad, der ligger udover den forventelige naturlige træthed. Men hvad er træthed egentlig, og hvad kan man gøre ved den? 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›