David Og Mor Trampolin

Trampolin - København

Alder: 3-17 år

Tidspunkt: Tirsdage 16.00-17.30 og søndage kl. 12.00-13.30

Sted: Grøndal MultiCenter Hal E, Hvidkildevej 64, 2400 København

Første træning (sæson 22/23): Tirsdag d. 16. august 

Har du lyst til at dyrke idræt, hvor træning, leg og latter går hånd i hånd, så er trampolinspring et godt valg for dig som har CP.

I samarbejde med Elsass Fonden gennemfører Københavns Trampolin Klub hold for børn og unge med CP eller lignende fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Københavns Trampolin Klub har flere hold, så du må snakke med klubben om hvilket hold, der passer bedst til dig.

CP ses i mange varianter, men selv med minimal gangfunktion eller som kørestolsbrugende er dette som udgangspunkt ingen hindring for, at du kan dyrke verdens sjoveste idræt.

På alle hold tages udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger. Træningen tilrettelægges fra nybegynder niveau mhb. på udvikling af færdigheder/kompetencer ift. grundlæggende trampolinspring.
Gennem leg sker læring.
Træning er overvejende individuel , dog således at fælles træning og gymnastiske momenter indarbejdes. Et væsentlig aspekt er den enkeltes socialisering ind på holdet/i klubben. Der arbejdes således både med faglige, personlige og social kompetenceudvikling.
I lys af den enkeltes særlige vilkår og betingelser for at deltage arbejdes med trampolinnøgleordene: Styrke, balance, koordinationsevne, rumforståelse mm. med henblik på at indøve basal teknik og grundlæggende trampolinspring.

Målgruppen

Børn og unge med CP eller lignende funktionsnedsættelse.
Alle kan deltage, både gående og kørestolsbrugere.
Forældre, hjælpere og/eller søskende kan inddrages aktivt i træningen efter behov.

Andet

Vil du vide mere, kontakt:

Betina Nørskov
Mail: ktk@kbhtrampolindk
Telefon: 30319156