Barn i svømmehallen

Svømning - Ishøj

Alder: Børn og unge, fra 6 år
Tidspunkt: Mandage 18.30-19.30
Sted: Ishøj Svømmehal, Ishøj Store Torv 14, 2635 Ishøj
Første træning (sæson 20/21): Mandag d. 17. august

Er du vild med vand, skal du vænne dig til vand, eller vil du gerne lære at svømme og blive bedre til det, så er dette måske lige noget for dig!

Svømmerne introduceret for svømning i et individuelt tempo og i trygge rammer. På den måde sikrer vi at deres (første) møde med vand bliver positivt.

Planen er, at holdet er den første halve time i terapibassinet og den anden halve time i morskabsbassinet, hvor der øves vandtilvænning og de basale svømmetag. Det giver os mulighed for at være på to forskellige vanddybder. Hvis der er behov for - og lyst til det - er det også muligt at komme over i det store bassin og lære at svømme der.

Vi er både i terapibassinet, som er et varmtvandsbassin med en vanddybde på 135 cm og i morskabsbassinet som er 29 grader og 80 cm dybt. Efterhånden som trygheden ved vand og svømmefærdighederne øges har vi også mulighed for at prøve det store bassin, som er 26 grader.

Målgruppen

Børn og unge med CP eller lignende funktionsnedsættelse.
Både kørestolsbrugere og gående kan deltage på holdet.

Forudsætninger

Alle kan deltage - uanset om du kan svømme eller ej.
Din mor eller far/hjælper må gerne komme med i vandet, hvis der er behov for det. For nogle kan det være en god idé, at din mor eller far/hjælper er med i begyndelsen, indtil trænere og svømmere har lært hinanden at kende.

Program

Undervisningen er i en vis udstrækning individuel, hvilket betyder, at antallet af instruktører er større på dette hold end på klubbens øvrige hold. Der er 1-3 svømmere pr. instruktør. Der vil være en fast rutine og struktur på holdet, så børnene ved, hvad de skal.

Andet

Vil du vide mere, kontakt:

Elene Skytte
Mail: kasserer@ishoejswim.dk
Telefon: 26272920

Hjemmeside: www.ishoejswim.klub-modul.dk