Svømning Nybegynder Stock Web

Svømning - Fredericia

Alder: Børn og unge
Tidspunkt: Torsdage 16.00-16.40 (4-9 år) og kl. 16.45-17.30 (Tween og teens 10-15 år)
Sted: Center for høretab / Fredericiaskolen, Merkurvænget 2, 7000, Fredericia
Første træning (sæson 22/23): Torsdag d. 18. august 2022

Er du vild med vand? Skal du vænne dig til det? Eller vil du gerne lære at svømme og blive bedre til det? Så er dette lige noget for dig!

Parasvømning m. 1 forældre 4-9 år:

Parasvømning er svømning for børn med behov med 1 forælder i vandet, med særlig tilrettelagt undervisning. Svømningen består af undervisning, hovedsageligt gennem leg, med fokus på at skabe tryghed i vandet samt træning af svømmefærdigheder.

Børn med fysiske og psykiske udfordringer kan opleve glæde ved at deltage i svømmeundervisning, da vandets egenskaber medfører øget bevægelsesfrihed. Derfor vil de fleste børn kunne deltage, uanset funktionsniveau.

Parasvømning, Tween og teen 10-15 år:

Dette hold er for børn og unge med fysiske eller psykiske udfordringer og behov for særlig tilrettelagt undervisning. Der arbejdes med de grundlæggende færdigheder i svømning både gennem lege og svømmeundervisning, der tager hensyn til den enkelte.

Vi arbejder med fokus på bl.a. kropsopfattelse, balance og styrke samt elementerne i svømningens stilarter. Undervisningen tilpasses altid deltagerne på holdet.

Vi har gode rammer og faciliteter. Vi har omklædningsrum og svømmehal for os selv, på den måde minimeres støj og sanseindtryk, som vil kunne forstyrre deltagerne.
Bassinet er 1,00-1,10 cm. dybt og ca. 29 g. varmt.

Målgruppen

Holdene er for gående.
Forældre / hjælpere er med på et af holdene (4-9 år).

Andet

Vil du vide mere, kontakt:

Jette Rosenfeldt
Mail: kontakt@magnumopus.dk
Telefon: 51903003