Svæveflyvning Web

Svæveflyvning

Alder: min. 12 år
Tidspunkt: 16/8 2022 kl. 16.00-20.00
Sted: Øst-Sjællands Flyveklub, Nymarksvej 30, 4683 Rønnede
Sidste tilmeldingsfrist: 1. august 2022

Giv dig selv en helt unik oplevelse og udfordring, hvor du mærker friheden ved at svæve gennem luften, mens du nyder en udsigt, du helt sikkert ikke har hver dag.

Elsass Fonden og Øst-Sjællands Flyveklub inviterer børn, unge og voksne over 12 år med cerebral parese til et fantastisk endagsarrangement, hvor du kommer op og flyve i en svæveflyver.

Arrangementet er gratis, og omfatter også mad og drikke på landjorden efter flyveturen, som Elsass Fonden står for at indkøbe og forberede.

Målgruppen

For alle med cerebral parese over 12 år (familiemedlemmer er også meget velkomne, men interesserede med CP har fortrinsret til svæveflyene).

Andet

Da der kun er 20 pladser, foregår tilmeldingen efter først-til-mølle-princippet, dog med fortrinsret for deltagere, der ikke tidligere har været med til dette arrangement.

Da der er begrænsninger på svæveflyverens bæreevne, er der en øvre vægtgrænse på 100 kg for deltagere i arrangementet.

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›