Stafet For Livet

Stafet for livet 2021

Alder: Alle
Tidspunkt: Lørdag d. 28. august kl. 10.00-16.00
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund eller online (hvor det passer dig)
Sidste tilmeldingsfrist: d. 22. august

Vær aktiv og støt en god sag i årets Stafet For Livet med Elsass Fonden

For 6. gang vil Elsass Fonden samle det største hold af mennesker, der lever med CP til Stafet for Livet. Vi vil i i år afholde vores helt egen Stafet for Livet - Elsass Fonden, der kommer til at foregå både fysisk og online.

Her får du mulighed for at bevæge dig, være en del af et fællesskab og samtidig støtte op om en god sag!

Stafettens formål er at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Det gør vi ved at kæmpe os igennem så mange runder (ca. 400 m), som muligt. Elsass Fonden donerer 5 kr/ omgang, så dagen giver mulighed for at støtte et godt formål - helt gratis!
Deltager du online hjemmefra donerer Elsass Fonden også penge pr. km. du gennemfører.

Målgruppen

Løbet er for ALLE, der lever med CP - løbende, gående, rullende, kørende og racerunnende børn, unge og voksne. I er desuden meget velkomne til at tage jeres familier og venner med!

Børn og unge under 15 år skal være ledsaget af en voksen.

Program

Stafetten begynder kl. 10, hvor vi håber, I vil skyde stafetten i gang sammen med os - både online og fysisk. Stafetten slutter kl. 16.00, men har du/I ikke mulighed for at blive hele dagen, sætter vi også pris på et par timers deltagelse.

I løbet af dagen vil der i forbindelse med den fysiske afholdelse blive serveret frokost samt kaffe og kage.

I 2020 lærte vi, at online-stafet også kan være rigtig sjovt, og vi fik skabt et stærkt virtuelt fællesskab på over 50 deltagere, der tilbagelagde 357,8 km. Derfor vil det i år igen være muligt at være med online.

Vi mødes alle i en Facebook-begivenhed, hvorfra vi kommer til at sende live fra Elsass Fondens have.

Andet

Der skal være min. 20 deltagere tilmeldt i alt til den fysiske del i Elsass Fonden, for at vi gennemfører den fysiske stafet. Online-delen vil uanset deltagerantal blive gennemført.

Det er deltagerne, der lever med CP, der skal tilmelde sig, og eventuelle familiemedlemmer og venner skal tilmeldes under "tilmeld andre".

Når du har tilmeldt dig til stafetten modtager du et spørgeskema, hvor du skal skrive om du deltager fysisk på Elsass eller online.

Det er gratis at deltage i stafetten.

Vil du vide mere, kontakt:

Ditte Raahauge Jakobsen
Email: drj@elsassfonden.dk
Telefon: 22137602

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›
Stafet for Livet

Over 300 km blev tilbagelagt

50 børn og voksne med CP tilbagelagde 357,8 km til Stafet for Livet med Elsass Fonden lørdag den 29. august. Elsass Fonden donerer 5.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere ›