Floorball Web

Powerchair Floorball

Alder: Unge og voksne
Tidspunkt: Afhænger af, hvilken klub du melder dig ind i
Sted: Mange steder i Danmark

Powerchair floorball har masser af action, fart og spænding, og det spilles fortrinsvis i egen elektrisk kørestol eller sportsstol.

Powerchair Floorball (også kendt som kørestolsfloorball eller "PCF") er en elkørestolsdrevet sport med fart, tempo og taktik. Sporten kan som udgangspunkt spilles af alle med et fysisk handicap, der lever op til det officielle mindstehandicap - defineret af Parasport Danmark. Derfor er der en bred repræsentation af handicap i idrætten. Der er heller ingen aldersbegrænsning.

Spillere med mindre funktionsnedsættelser benytter ofte almindelige floorballstave, mens de fysisk svagere ofte benytter en speciel fastmonteret stav på stolen. Der benyttes særlige sportsstole, der er bygget til formålet.

Så vidt muligt stiller klubber stole til rådighed, og ellers kan man sagtens benytte sin egen stol, indtil der er en sportssstol til rådighed. Klubberne er meget behjælpelig med at ansøge kommunen om støtte til køb af egen stol.

I powerchair floorball er der fem spillere på banen fra hvert hold, og kampe afvikles over 2x20 minutter (effektiv spilletid).

Målgruppen

Unge og voksne med CP eller lignende funktionsnedsættelse.

Andet

Vil du vide mere eller tilmelde dig et hold så kan du finde al den information du skal bruge på Parasport Danmarks hjemmeside: www.parasport.dk

Pt. findes der klubber i følgende byer:
Rødovre
Aalborg