Basket Kørestol Web

Parasport Aabenraa

Alder: Børn, unge og voksne med CP
Tid og Sted: Afhænger af hvilken idræt, du gerne vil dyrke

Parasport Aabenraa tilbyder idræt for alle i et socialt fællesskab, der hjælper og tager hensyn til hinanden.

​​​​Parasport Aabenraa tilbyder idræt på alle niveauer og for alle aldersgrupper. Vi har idræt for sundhed, velvære og motion såvel som for konkurrenceidræt på eliteplan. For vi mener, at idræt skal være for alle.

Faktisk er vi landsdelens største parasportsklub med 7 forskellige idrætsgrene, som dyrkes af ca. 70 aktive medlemmer og andre deltagere hver uge - og med hjælpere, trænere og leder, som sørger for kvalificeret træning til alle.

Træn med loftslifte
Vi er også en af de få klubber, der har adgang til Fitness Center med loftlifte. Derfor kan du nemt flyttes fra din stol til træningsredskab og tilbage igen.

Liften er placeret, så den kan følge dig rundt til alle vores HUR-maskiner, der alle er designet med plads til dig. Du kan oven i købet få et armbånd, der kan huske på dine personlige indstillinger. 

Målgruppen

Alle med et handicap.

Forudsætninger

Klubben er fuld af dygtige instruktører og hjælpere, der som udgangspunkt gerne giver en hjælpende hånd. Men der er dog ikke personale til at erstatte personlige hjælpere.

Klubbens trænere og hjælpere må heller ikke foretage løft. Derfor skal du have din egen personlige hjælper med, hvis du har brug for hjælp til løft eller af- og påklædning* (der selvfølgelig ikke skal betale kontingent).

Andet

Tilmeld dig via tilmeldingsknappen, hvor du bliver ledt ind på klubbens hjemmeside. Her får du et overblik over de forskellige idrætsgrene.


Vil du vide mere, kan du kontakte:

Parasport Aabenraa
Stubbæk Bygade 32 st.th., 6200 Aabenraa

Kontaktinfo
Telefon: 51581459
E-mail: keldmatthiesen1302@gmail.com