Para E-sport Danmark

Alder: 6-18 år
Tidspunkt: Afhænger af hvilket spil, du gerne vil spille
Sted: Online

“Alle skal have mulighed for at game!”

I foreningen Para E-sport Danmark får du mulighed for at få nye fællesskaber og mærke glæden ved at game.

Foreningen ønsker, at mennesker, der ikke kan game på lige fod med andre grundet en funktionsnedsættelse, skal have muligheden.

Visionen er, at der skal være lige mulighed for alle mennesker for at game og dyrke e-sport i positive fællesskaber med andre.

Missionen er at give mennesker med fysiske funktionsnedsættelser mulighed for at spille i et tilpasset, givende og positivt spillemiljø med udstyr, der tager udgangspunkt i deres udfordringer.

Om foreningen
Da foreningen er nystartet i år, har de ikke så gode muligheder for at søge økonomisk støtte i offentlige puljer. Men de gør, hvad de kan, for at kontingentet i fremtiden kan sættes ned.

Målgruppen

Foreningen er for personer med funktionsnedsættelser, som ønsker at game og dyrke e-sport.

Program

Når du klikker på tilmeldingsknappen, bliver du ledt ind til en side, hvor du kan se, hvilke spil der tilbydes, og hvornår. Det er også på denne side, du tilmelder dig.

Andet

Vil du vide mere om klubben, kontakt:

mail@parae-sport.dk

Læs også...

Fodbold 3

Klubidræt

Elsass Fonden samarbejder med en lang række idrætsklubber rundt omkring i Danmark om at tilbyde hold for mennesker med CP og lignende funktionsnedsættelser.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›