Esport

Online E-sportshold

Alder: Børn og unge med CP
Dato: Mandage 16.00-17.30 fra uge 5-35 (undtagen i sommerferien)
Sted: Online

Er du vild med Fortnite? Men mangler kvalificeret undervisning og nogle at spille med.

Elsass Fonden og Oneway Esport er gået sammen om at lave e-sportsundervisning for børn og unge med cerebral parese.

I undervisningen vil der blive spillet Fortnite, og det kommer til at foregå online, så du stille og roligt kan sidde hjemme hos dig selv og blive undervist. Undervisningen bliver varetaget af erfarne og dygtige e-sports undervisere fra Oneway.

Tanken med holdet er, at du, hvor end du bor i Danmark, kan spille med ligestillede, som måske har nogle af de samme udfordringer som dig selv. Vi vil gerne give dig færdigheder og troen på egne evner gennem et unikt fællesskab, hvor det sociale også spiller en rolle.

Oneway er et firma, der udvikler undervisningsforløb i e-sport og undervisningsmaterialer til folkeskoler, efterskoler og specialskoler. Alle deres instruktører har en specialpædagogisk baggrund og er derfor dygtige til at tilgodese den enkeltes behov i fællesskabet.

Målgruppen

Holdet henvender sig til børn og unge med CP.

Forudsætninger

For at kunne deltage på et af holdet er det nødvendigt, at du har udstyr, der kan trække det spil, du ønsker. Er du tvivl om dette, er du velkommen til at kontakte Jesper Petersen på Jesper@onewayesport.dk

Hvis man har ingen eller lidt erfaring med at spille med andre online, kan det være en god idé at have en forælder eller støtteperson til at hjælpe de første par gange.

Derudover skal du have tid og lyst til at mødes med dit hold hver uge online og blive bedre til at spille. Alle kan være med uanset niveau.

Program

Hver undervisningsgang vil differentiere mellem aktiviteter, hvor deltagerne skal lave øvelser alene eller i mindre grupper, kombineret med kamplignende situationer (eller rigtig kamp).

Undervisningen vil ligge på mandage kl. 16.00-17.30.

Holdet starter op d. 31. januar 2022 og løber indtil d. 29. august.

Andet

Når du tilmelder dig, skal du oplyse, hvor gammel du er, hvor længe du har spillet, samt hvor meget du pt spiller (dagligt, ugentligt, timer)?

Efter sidste tilmeldingsfrist vil du få at vide, om dit hold har nok spillere til at blive oprettet, og om du har fået en plads på holdet.

Det koster 1.950 kr. at være med på et hold i hele sæsonen (det er muligt at søge Elsass Fonden om økonomisk støtte). Det vil sige, at du får 25 undervisningsgange i 1,5 time.

Vil du vide mere om holdet eller tilmelde dig, så skal du kontakte:

Jesper Petersen
Mail: Jesper@onewayesport.dk
Telefon: 28 83 96 32

Læs også...

Fodbold 3

Klubidræt

Elsass Fonden samarbejder med en lang række idrætsklubber rundt omkring i Danmark om at tilbyde hold for mennesker med CP og lignende funktionsnedsættelser.

Læs mere ›