Forældrenetværk (1)

Mestring af forældrerollen – når dit barn har fået diagnosen cerebral parese

Dato: Løbende optag

Sted: Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund eller online via Microsoft Teams 

Tilmeldingsfrist: Først-til-mølle

Er du forælder til et barn med cerebral parese i alderen 10 måneder til 4 år? Så har du mulighed for at tilmelde dig et mindre psykologforløb. Formålet er at understøtte din og ikke mindst din families livskvalitet. 

Den første tid efter dit barn er blevet diagnosticeret med cerebral parese kan som forælder og familie være en særlig vanskelig periode. Du har måske mange tanker og følelser omkring, hvad det vil komme til at betyde for barnets liv på sigt, for familien og ikke mindst for ens rolle som forælder.

Det kan være, at du oplever, at du har svært at genkende dig selv? Måske kæmper du stadig med tanker og følelser knyttet til en voldsom fødsel eller indlæggelse. Det kan være, at du oplever, det kan være svært at forstå eller læse dit barn, eller plages af tanken om ikke at være en tilstrækkelig god forælder?

Det kan også være, at oplevelsen har slået splid mellem jer som forældre?

Kan du genkende dette, eller kæmper du med andre tanker og følelser knyttet til det at være blevet forælder til et barn med CP, så vil vi meget gerne hjælpe. 

Målgruppen

For forældre til børn med cerebral parese fra 10 måneder og op til 4 år.

Forudsætninger

Samtalerne foregår på dansk eller engelsk.

Program

Korte samtaleforløb i Elsass Fonden i Charlottenlund eller online via Microsoft Teams.

Andet

Din henvendelse og evt. deltagelse vil blive behandlet fortroligt.

Tilbuddet er en del af et projekt, hvor vi vil blive klogere på, hvilke indsatser der bedst understøtter oplevelsen af mestring, når man er blevet forælder til et barn med CP.
 
Hvis du er interesseret i tilbuddet, kan du henvende dig via tilmeldingsknappen, og vi vil kontakte dig for afklaring og nærmere information.

Det er gratis at deltage.

Obs. Du skal notere barnets oplysninger (navn og alder) på tilmeldingssiden. 

Læs også...

Elsass Forsidebillede

Hvad er CP?

Cerebral parese er forårsaget af en hjerneskade, der i mere end 90 % af tilfældene er medfødt, og som har sin oprindelse i primært to typer af skader i hjernen.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›