Træ på mark ved solopgang

Kursus i mental sundhed og meditation

Dato: April - august 2022
Sted: Online (med fysisk kick-off den 2.-3. april 2022)
Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 1. marts 2022

Oplever du stress i hverdagen? Deltag i et videnskabeligt baseret online-kursus til forældre med børn med cerebral parese, som inkluderer meditation, gruppesamtaler og viden.

Forældre til børn med CP er i øget risiko for at udvikle uhensigtsmæssige grader af stress. Det kan være svært at tillade sig en pause fra tanker, bekymringer og to-do lister og at give plads til sig selv. Derfor er vi i Elsass Fonden glade for at kunne tilbyde et stressreducerende online-kursus i forskellige værktøjer, bl.a. meditation, som nemt kan passes ind i din hverdag.

Forløbet udbydes i samarbejde med Fonden Mental Sundhed. Det har til formål at reducere stress og styrke livskvaliteten og energien i hverdagen. Metoden er udviklet over 10 år med positive evalueringer og indgår derfor også i Sundhedsstyrelsens anbefalinger til stresshåndtering.

Målgruppen

Forældre til børn med CP i alle aldre.

Forudsætninger

Adgang til computer/tablet og Wi-Fi, så du kan gennemføre et online-forløb

Motivation: Tillad dig selv at investere cirka 25 timer i egen trivsel

Hav mulighed for at deltage på en gratis kick-off-weekend på Faaborg Fjord Hotel

Program

Forløbet består af flere elementer:

- Fysisk kick-off-retreat-weekend d. 2.- 3. April 2022. Introduktion til kurset og netværk med de øvrige deltagere

- Et fleksibelt og videnskabeligt dokumenteret online meditationsinkluderende forløb (kaldt Åben og Rolig) bestående af 20 sessioner á 20 minutters varighed. De 20 sessioner bliver gennemført over cirka 11 uger.

- Tre online gruppesamtaler (4-7 forældre) med psykolog, som understøtter online-forløbet

- Mulighed for individuelle psykologsamtaler

- Afslutning

Andet

Ved at klikke på tilmeldingsknappen nedenfor, sendes du ind på Fonden Mental Sundheds hjemmeside, hvor du skriver dig op til kurset. Begge forældre kan deltage, hvis I ønsker det. I så fald skal tilmeldingen ske enkeltvis.

Elsass Fonden afholder alle udgifter i forbindelse med forløb og ophold. I afholder selv udgifter forbundet med transport.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›