Madlavning Unge

Kost og måltidet - voksne (17 år +)

Alder: 17 år +
Dato: 29. januar 2024 kl. 16.30-20.00
Sted: Kolding (nærmere følger)
Tilmeldingsfrist: 8. januar 2024

Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger for det gode måltid? Hør mere på denne temaeftermiddag for unge og voksne med CP.

Kan måltidet være en udfordring for dig? Eller oplever du, at specifikke ting kan gøre spisning vanskelig?

Denne temaeftermiddag har fokus på måltidet set i forhold til både biologiske, psykologiske og sociale faktorer. Vi kommer blandt andet omkring omgivelsernes betydning, kostens konsistens, synkevanskeligheder samt anbefalede fødeemner.

Du vil også møde andre unge og voksne med CP. Og inden dagen slutter, laver og nyder vi sammen et par af retterne fra Elsass Fondens kogebog til unge og voksne.

Målgruppen

Eftermiddagen henvender sig til unge og voksne med CP.

Program

Ergoterapeuterne Maj-Britt Bahn Christensen og Christina Therese Andersen holder oplæg om måltidet set fra et bio-psyko-socialt-perspektiv.

Der vil også være fokus på erfaringsdeling og socialt samvær. Og så vil der være en lille aktivitet, hvor vi sammen laver lidt let mad ud fra et par opskrifter fra vores bog, Mad til Eftertanke.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›