Kor

Korworkshop i Kolding for unge og voksne med CP

Alder: 15+ år
Tid: 9. oktober 2024 fra kl. 15.30 – 18.30
Sted: Kolding Uddannelsescenter (KUC), Ågade 27, 6000 Kolding
Tilmeldingsfrist: 1. oktober 2024

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag med korsang i fællesskab med andre unge og voksne med CP. Vi sætter fokus på sang og rytmer, dynamikker i melodier og fortolkning af tekster og ikke mindst hyggeligt samvær og networking.

Sammen med korleder og musiker Peter Rahbek kommer vi til at synge både danske og engelske sange. Du vil møde nye mennesker og få en sangoplevelse, hvor vi har fokus på at have det sjovt og hygge os. Samtidig bliver vi klogere på, hvad det betyder for sangoplevelsen at vide, hvordan man kan fortolke en sang og bruge rytmer og dynamikker til at skabe nye stemninger og fortællinger. Der bliver også tid til samvær i KUC’s hyggelige caféområde. Peter Rahbek har mange års erfaring som musiklærer og med at lave kor og musik sammen med mennesker med CP.

Målgruppen

Unge og voksne med CP i alderen 15 år og opefter.

Program

15.30 – 15.50: Intro til korworkshoppen og kort præsentationsrunde
15.50 – 16.40: Synge
16.40 – 17.25: Pause/netværkscafé – sjov & hygge
17.25 – 18.15: Synge
18.15 – 18.30: Afslutning og evaluering af workshop, herunder om kor skal være et tilbud i Elsass Vest

Praktisk info

Elsass Vest giver kaffe/te, vand, frugt/kage fra Caféen. Der er parkeringsplads på KUC´s område, hvor man kan holde gratis. Der er handicaptoiletter og god tilgængelighed til hovedindgang, café og lokaler.

Andet

Der er plads til 30 deltagere på korworkshoppen, og vi skal minimum være 10 deltagere for, at workshoppen bliver oprettet.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›
Opera Sang

Mundmotorik og sangtræning

Et forskningsprojekt med formålet at afklare, hvorvidt træning af mundens og strubens muskler gennem klassisk sang kan styrke tale og mundbevægelser i forbindelse med spisning.

Læs mere ›
Susie Web

Sangprojekt har forandret Susies liv

Et nyt forskningsprojekt har gjort mange ting i hverdagen lettere for Susie Brink, der lever med cerebral parese – fx at spise og gøre sig forståelig i samtaler.

Læs mere ›