Inspiration og sparring (formiddag)

Alder: 1–16 år

Hvornår: 27. maj - 9:30-11:00

Sted: Online eller i Elsass Fonden, Charlottenlund

Tilmelding: Lukkes når pladserne er besat, eller syv dage før afholdelsesdatoen

Få sparring på det, som fylder i jeres familie og få inspiration til meningsfulde lege eller aktiviteter, der nemt kan implementeres i jeres hverdag.

Inspiration og sparring er et tilbud for familier, der lever med cerebral parese. Her vil I få nyeste viden om cerebral parese med udgangspunkt i de udfordringer, der fylder i jeres hverdag.

I vil også få inspiration til aktiviteter, som er nemme at indføre i hverdagen, og som udvikler jeres barn på en sjov og motiverende måde.

Bag tilbuddet står et tværfagligt team af fysio- og ergoterapeuter, som har mange års erfaring med at arbejde med familier med børn og unge med CP.

Målgruppen

Familier til børn og unge med CP i alderen 1-16 år.

Hvis dit barn er i alderen 5-12 måneder, anbefaler vi tilbuddet Tidlig Indsats.

Program

Vi mødes enten online via Microsoft Teams eller ved et fysisk møde hos os i Elsass Fonden.

Der er afsat 1,5 time pr. familie sammen med en ergoterapeut og en fysioterapeut fra Elsass Fonden.

For at vi kan forberede os bedst muligt, er det vigtigt, at I udfylder det spørgeskema, som I får tilsendt umiddelbart efter tilmelding.

Det er også her, I oplyser, om I vil mødes online eller fysisk.

Andet

Ved tilmelding skal du være obs på, at det er barnet, der tilmeldes som deltager. Familiemedlemmer tilmeldes under tilmeld andre.

Læs også...

Elsass Nicolaj årsskrift

Hvorfor er træning vigtig?

Træning er sundt for alle – også for mennesker med CP. Regelmæssig fysisk aktivitet fra børneårene (og op) er endda særdeles hensigtsmæssig for børn med CP. 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›