Gåtursgruppe for voksne med CP

Alder: +18 år
Tidspunkt: Torsdage i juni og 2. juli kl. 15-17
Sted: Dyrehaven
Mødested: Indgangen ved Peter Lieps Vej, 2930 Klampenborg (ved Klampenborg St.)
Tilmeldingsfrist: 27. maj 2020

Et socialt fællesskab for dig, der har lyst til at møde nye mennesker.

Betydningsfulde relationer og sociale fællesskaber spiller en stor rolle for oplevelsen af livskvalitet. Derfor udbyder Elsass Fonden denne sociale gåtursgruppe, hvor fokus er hygge, fællesskab og spændende samtaler.

Målgruppen

Voksne, der har lyst til socialt samvær med andre mennesker med cerebral parese. Der vil være mulighed for at have sin hjælper med. Personer med alle funktionsniveauer kan deltage. Distance og rute bliver justeret afhængigt af deltagerne. Der vil være klapstole, så vi kan tage en pause og en snack, når vi får lyst.

Program

Mange oplever, at deres sociale aktiviteter er blevet indskrænket grundet corona-situationen. Elsass Fonden vil derfor gerne invitere jer med i vores gåturs-gruppe, hvor vi har rig mulighed for at socialisere os med nye og gamle bekendtskaber. Gruppen mødes til en gåtur i Dyrehaven, og Elsass Fonden byder på lidt snacks til turen.

Fokus er tid og rum for spændende samtaler og socialisering for alle. Det er gruppen selv, som er med til at definere, hvilke emner der tages op, og dermed også jer som deltagere, som er med til at forme gruppen og dens funktion. Så kom med ud og gå en tur i den skønne natur og få nogle gode snakke.

Torsdage kl. 15-17:
- 4. juni
- 11. juni
- 18. juni
- 25. juni
- 2. juli

Tilmeld dig senest 27. maj.