KB Fodbold Web

Fodbold - Korsør

Alder: 6-12 år
Tidspunkt: Kontakt Len Nossell
Sted: FC Storebælt, Tovesvej 30B, 4220 Korsør

Er du fodboldinteresseret, og har du lyst til at spille fodbold sammen med andre børn og unge med cerebral parese? Så er Elsass Fondens og FC Storebælts nye fodboldtilbud i Korsør for børn med CP måske noget for dig.

Holdet er et enestående tilbud til børn mellem 6 -12 år med cerebral parese eller lign. fysisk handicap, og er det første hold af sin slags i Region Sjælland.

Holdet vil i første omgang mødes til træning og let fodboldspil en gang om ugen på FC Storebælts anlæg i Korsør på en fast ugedag og tidspunkt, som vil blive aftalt med de tilmeldte familier. Holdet er åbent for børn fra hele regionen med en fysisk funktionsnedsættelse.

Det er meningen, at forældrene skal varetage træner- og holdlederrollen, men de vil få hjælp og vejledning fra klubben, som i forvejen har en del erfaring med fodbold for spillere med CP.

Målgruppen

Børn og unge med cerebral parese eller lignende funktionsnedsættelse og selvstændig gangfunktion.

Andet

Vil du vide mere eller tilmelde dig, kontakt:

Len Nossell
Mail: lennossell@gmail.com.

Læs også...

Fodbold 3

Klubidræt

Elsass Fonden samarbejder med en lang række idrætsklubber rundt omkring i Danmark om at tilbyde hold for mennesker med CP og lignende funktionsnedsættelser.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›