Fodbold 5

Fodbold - Aarhus

Alder: 6-18 år
Tidspunkt: Onsdage kl. 17.00-18.00
Sted: Hvidkildevej 17, 8240 Risskov (bane 2, parkering overfor Springcentret)
Åbent hus: Onsdag d. 26. maj kl. 17.00-18.00

Er du fodboldinteresseret, og har du lyst til at spille sammen med andre børn og unge med cerebral parese i og omkring Aarhus? Så er holdet her lige noget for dig.

Elsass Fonden og VSK Aarhus er gået sammen om at opstarte et fodboldhold for børn og unge med CP eller lignende funktionsnedsættelse. VSK Aarhus holder til i Vejlby-Risskov Idrætscenter i Aarhus Nord og har børne- og ungehold i alle årgange og for både drenge og piger.

Læs mere om klubben på hjemmesiden www.vskaarhus.dk

Målgruppen

Børn og unge med CP eller lignende funktionsnedsættelse.

Forudsætninger

For at spille på holdet skal du være mellem 6 og 18 år - og have et fysisk handicap. Hvis aldersspredningen er stor, og der er nok spillere, bliver holdet delt i to. Du skal være ret selvhjulpen, og du skal have lyst til at gå til fodbold i en fodboldklub.

Der skal være opbakning fra hjemmet eller andet bagland, så du kommer til træning, har dine ting med osv. Og så skal du skal have lyst til at gå til fodbold i en fantastisk fodboldklub.

Program

Vi tilbyder en masse godt, hvor følgende vil være centrum for fodboldtræningen:

- Hyggelig og sjov træning
- Fokus på motorisk udvikling
- Konditionstræning
- Nye venner
- Fællesskab på holdet
- Et godt fællesskab forældrene imellem

Det vil være muligt at træne på holdet indtil sommerferien, inden du endeligt beslutter dig for, om du vil være en fast del af holdet eller ej og vil melde dig ind i klubben.

Andet

ÅBENT HUS: Onsdag d. 26. maj kl. 17.00-18.00 holder holdet åbent hus, hvor du kan komme og prøve at træne med og møde trænerne. Tilmeld dig åbent hus via tilmeldingsknappen herunder - senest d. 21. maj 2021.

Vil du vide mere om holdet, kontakt:

Camilla Voigt
Mail: cbv@elsassfonden.dk
Telefon: 21610367