Carsten Med CP På Spinningcykel Med Arm I Vejret

Fitness i Fællesskab

Alder: 17+ år
Tid: 6. februar 2024 kl. 17.00 -18.00 - herefter hver tirsdag i 8 uger (obs: opstartskonsultation med fysioterapeut i januar)
Sted: SATS Vesterport, Ved Vesterport 1, 1612 København
Tilmeldingsfrist: 15. januar 2024

Har du lyst til at kickstarte din fitnessrejse eller blot blive en del af et træningsfælleskab? Meld dig til Fitness i Fællesskab (FIF) og oplev, hvordan træning bliver sjovere i selskab med andre.

De fleste mennesker kan møde udfordringer i fitnesscenteret, som gør det vanskeligt at komme i gang eller holde ved.

Nu har du mulighed for at træne med i et forløb á 8 gange sammen med andre med CP. For træning er bare sjovere i fællesskab med andre. Formålet er at skabe de bedste forudsætninger for, at du kommer godt i gang og føler dig klædt på til at fortsætte træningen i dit foretrukne fitnesscenter, når forløbet er forbi.  

Forud for opstart kan du deltage i en individuel konsultation hos en fysioterapeut i Elsass Fonden i Charlottenlund. Her vil du få en generel introduktion til træningsprincipper, få afdækket dine behov og ønsker, samt få lagt et personligt træningsprogram.  

En fysioterapeut fra Elsass Fonden deltager ligeledes undervejs i forløbet og giver råd og vejledning.

Målgruppen

Unge og voksne med CP (17 år og opefter) der er gående, og som enten har erfaring med at træne i fitnesscenter, eller gerne vil have erfaring, sammen med andre med CP.   

Forudsætninger

Du skal selv kunne komme til og fra fitnesscenteret samt bevæge dig rundt i centeret gående.  

OBS: Forudgående individuel konsultation i tidsrummet mellem kl. 8-16 i Elsass Fonden i Charlottenlund.

Program

Træningen vil variere i struktur og opbygning fra gang til gang.

Den er individuelt tilpasset og tager udgangspunkt i et personligt træningsprogram, som er lagt ud fra egne ønsker og behov. Der vil desuden være rig mulighed for at sparre med hinanden undervejs.

Varighed

Holdet starter op den 6. februar og mødes hver tirsdag frem til 26. marts 2024.

Andet

Holdet kommer til at bestå af højst 6 personer.  

Har du spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til fysioterapeut Freyr Hlynsson på fh@elsassfonden.dk eller tlf. 31 53 39 52.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›