Fællesskab med fagligt fokus - Charlottenlund

Alder: 18+
Dato: 25. maj kl. 16.00-20.00
Sted: Elsass Fonden – Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund
Sidste tilmeldingsfrist: 18.05.2021

Har du lyst til at blive inspireret og opdateret på den nyeste viden indenfor cerebral parese i selskab med andre voksne med CP?

På temadagen vil du blive introduceret til den nyeste viden om hjernens foranderlighed og kroppens mange muligheder samt CPs betydning for livet.

På dagen vil vi se på CP i et bio-psyko-socialt perspektiv og tage fat i spændende diskussioner og snakke, hvor vi alle har mulighed for at inspirere hinanden.

Målgruppen

Unge og voksne med CP over 18 år

Program

Detaljeret program sendes efter tilmelding.

Under dagens oplæg vil vi dykke ned i spørgsmål som: "Hvad sker der, når vi bliver ældre og har CP?" "Hvad vi kan lære fra forskningen om øget træthed?" "Og Hvordan påvirker vores omgivelser muligheden for social deltagelse?"

Vi byder på en let aftensmad i form af sandwich, og aftenen sluttes af med kaffe/te og snacks. Derudover vil det være muligt at blive hængende og hygge sig med de øvrige deltagere.

Andet

Temadagen er gratis.

Hvis du har en hjælper med, skal personen tilmeldes særskilt i feltet "tilmeld andre", når du har udfyldt dine egne oplysninger.

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›