Julestue

Elsass Fondens julekalender

Dato: 1.-24. december 2023
Sted: Virtuelt på Facebook (hjemme hos dig/jer)
Tilmeldingsfrist: 22. oktober 2023

Find din indre julenisse frem og glæd dig til en december måned med julesjov, hygge i stuerne, høj puls og nisseaktiviteter.

Igen i år inviteres du med indenfor i Elsass Fondens hyggelige virtuelle julestue i hele december, når vi hver dag frem til juleaften skal åbne dagens julekalenderlåge.

Du kan glæde dig til at åbne en virtuel kalenderlåge hver dag. Bag lågerne gemmer sig overraskelser og aktiviteter indenfor emnerne ’Mandagssamvær’, ’Tirsdagsleg’, ’Onsdagsro’, 'Torsdagshistorie', ’Fredagsfysik’, ’Lørdagsluft’ og ’Søndagsadvent’.

Ved tilmelding inviteres du ind i en lukket Facebook-gruppe sammen med resten af deltagerne i Elsass Fondens julekalender, hvor vi kan dele billeder og oplevelser. Dagens aktivitet kan udføres eller nydes, når det passer dig bedst på dagen.

Målgruppen

Julekalenderen henvender sig til børn, unge og voksne, der lever med CP og deres familier. Indholdet er målrettet alle juleglade sjæle. 

Forudsætninger

Vi forventer, at du har lyst til at være aktivt deltagende - både derhjemme og i Facebook-gruppen. På den måde kan vi alle være med til at inspirere hinanden og skabe julestemning.

Program

Julekalenderen forløber hver dag fra den 1.-24. december.

Efter tilmeldingsfristen vil Elsass Fondens julenisser sørge for at sende en gave med posten. I vil også modtage en mail med link til julekalenderens lukkede Facebook-gruppe.

Resten af julekalenderen kommer til at foregå på Facebook, så det er vigtigt, at man har en Facebook-profil, og at man tilmeldes gruppen.

Andet

Det koster 100 kr at deltage i årets julekalender. For de 100 kr. modtager du en julekasse med spændende ting, som skal bruges i løbet af december. OBS! Vi har kun mulighed for at sende pakken indenfor Danmarks grænser.

Vi forbeholder os retten til at aflyse aktiviteten ved mindre end 30 tilmeldinger. Vi har plads til max 100 tilmeldte.

Det er barnet, den unge eller den voksne, der lever med CP, der skal tilmelde sig via tilmeldingsknappen her på siden. Hvis man ønsker at deltage som familie, skal alle øvrige familiemedlemmer tilmeldes under ’Tilmeld andre’.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Ditte Raahauge, som er aktivitetsansvarlig, på mail: drj@elsassfonden.dk 

Pris - deltager

100,- Kr.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›