Far Pige Køkken Mad Til Eftertanke WEB

Det gode måltid (forældre)

Dato: 30. januar 2024 kl. 9-15
Sted: Kolding (nærmere følger)
Tilmeldingsfrist: 8. januar 2024

Kom på workshop med fokus på at gøre måltidet til en god oplevelse for børn med cerebral parese og deres familie.

Tager dit barn ikke nok på? Får det måske altid noget galt i halsen under måltidet? Eller er det selektivt i sit madvalg og bliver derfor kaldt kræsen af folk omkring jer? I så fald er dagen her for jer.

Dagen tager fat i de udfordringer og muligheder, der ligger i at tilgå måltidet bio-psyko-socialt – det vil sige belyse forskellige faktorer i og omkring barnet, som har betydning for barnets spiseoplevelse.

Målgruppen

Forældre der oplever, at måltidet med barnet med cerebral parese kan være udfordrende.

Program

Dagen veksler mellem faglige oplæg og øvelser, og I vil komme til at opleve måltidet set fra barnets perspektiv. Der vil være:


  • Fælles refleksioner
  • Erfaringsudveksling
  • Case-eksempler
  • Inspiration til aktiviteter

I får præsenteret et klassifikationssystem (EDACS), der giver indblik i børn med cerebral pareses evne til at spise og drikke, og som sætter retning for relevante tilpasninger.

Program sendes forud for dagen.

Andet

Du vil efter tilmeldingsfristen modtage et kort spørgeskema samt klassifikationssystemet EDACS, som vi vil bede dig om at udfylde. På den måde kan vi målrette dagen bedst muligt.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›