Aktivitek Svævebane Web

Aktivitek

Alder: 4-7 år
Datoer: 21/2, 21/3, 2/5 og 23/5 2022 (alle dage fra kl. 12:30-15:00)
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund
Sidste tilmeldingsfrist: 14.2. 2022

Aktivitet er et forløb, som giver inspiration til nye og meningsfyldte lege, som nemt passes ind i en travl familiehverdag.

Aktivitek er et sammenhængende forløb af fire omgange over en periode på ca. 4 måneder, som tager udgangspunkt i den nyeste viden omkring hjernens foranderlighed, og hvad der sker i kroppen, når man har cerebral parese.

Udover en masse viden får I konkrete idéer til, hvordan man gavner barnets udvikling gennem leg og aktiviteter i dagligdagen.

Forløbet varetages af et tværfagligt team af terapeuter.

Målgruppen

Tilbuddet henvender sig til børn med CP i alderen 4-7 år og deres familier.

Et hold består af max 5 deltagere, så der er tid og ro til det enkelte barn og dets familie.

Vi sammensætter holdene, så børnene matcher hinanden bedst muligt, hvilket betyder, at man ikke nødvendigvis er sikret en plads ved tilmelding. I hører fra os umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

Program

Aktivitek indeholder lege, der stimulerer børnene indenfor deres nærmeste udviklingszone. Dvs. leg, som er målrettet barnets alder, interesse og udviklingsniveau.

Forløbet vil også indeholde:

- Fællesaktiviteter (fx sang)
- Oplæg og fællesrefleksion
- Let forplejning

Det er en god idé at have skiftetøj med, da aktiviteterne kan indeholde våde og beskidte elementer indendørs og/eller udendørs.

Andet

Ved tilmelding skal du være obs på, at det er barnet med CP, der skal tilmeldes som deltager. Andre deltagende familiemedlemmer tilmeldes under "Tilmeld andre".

Pris - deltager

650,- Kr.

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›