Leg Og Lær Tavle Web

Leg og Lær

Leg og Lær er et kursusforløb, hvor forældre får viden om CP samt inspiration til aktiviteter i hverdagen. Undervejs i forløbet vil forældrene sammen med terapeuterne vælge nogle fokusområder for barnet og blive vejledt i relevante stimulerende lege, der er tilpasset børnenes udvikling.

Målgruppen

Børn med CP i alderen 6 mdr. til 2 ½ år og deres forældre. Holdet vil blive sammensat, så der er 4 børn med deres forældre til 4 terapeuter.

Indhold

Forløbet består af 4 gange med ca. 1 måneds mellemrum mellem hver gang.

Ved hver kursusgang vil der være et kort oplæg, som vil tage udgangspunkt i relevante temaer, tilpasset målgruppen, som f.eks. ”neuroplasticitet og læring” og ”sansemotorisk udvikling”.

Der vil være afsat 2 timer (inklusiv oplæg), og derefter vil der være ½ time med mulighed for forældrenetværk uden terapeuterne er tilstede.

Sted

Kurset udbydes både på Sjælland og i Jylland.

Vil du vide mere?

Kontakt fysioterapeut Kimmie Westh Svendsen på ks@elsassfonden.dk.

Læs også...

Brit og morten smiler

Fra viden til praksis

I Praksis & Innovation omsætter vi viden fra forskning til konkrete indsatser og aktiviteter til gavn for mennesker med CP.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›