Helene Elsass skulptur

Elsass Fonden udvider i Kolding og søger teamleder

Er du leder med erfaring inden for handicapområdet – måske endda fra neurohabilitering? Synes du, at brobygning mellem privat og offentligt samarbejde er interessant? Og trives du samtidig i praktiske aktiviteter ’på gulvet’?

Så er du måske den teamleder, vi søger til vores ny enhed i Kolding. En daglig leder, som skal stå i spidsen for udvikling af teamet samt dets opgaver.

Elsass Fonden er en privat fond beliggende i Charlottenlund, som arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med diagnosen cerebral parese (CP). Det sker gennem dels udvikling og udbud af kurser og aktiviteter, dels samarbejde med relevante fagpersoner og institutioner, kommuner og regioner.

Via forskellige aktiviteter gør Elsass Fonden en forskel for mennesker, der lever med CP, og efterspørgslen på vores indsatser er stigende. Derfor udvider vi nu i Kolding med et nyt team med fire medarbejdere i alt.

Om teamet

Teamet i Kolding bliver en del af afdelingen Praksis & Innovation, der herefter består af 4 tværfaglige teams med i alt 24 medarbejdere: Børneteamet, Voksenteamet, Idræt & Fritid samt teamet i Kolding. Kolding-teamet kommer til at bestå af en fysioterapeut, en psykolog, en ergoterapeut og en cand.scient. i Idræt – hvoraf du er den ene.

Målgruppe og kerneopgave i Kolding bliver aktivitetstilbud og undervisning i relation til unge og voksne med CP og deres familier.

Din funktion og opgave

Du får et afvekslende job med base i Kolding, hvor du står for udvikling og ledelse af teamet i samarbejde med den afdelingsansvarlige direktør. Ud over teamledelse skal du varetage praksisopgaver indenfor det felt, hvor du er uddannet (fysioterapi, ergoterapi, psykologi eller idræt). Fordelingen vil være ca. 50-50.

Med udgangspunkt i Elsass Fondens strategiske fokus og vidensgrundlag skal du stå i spidsen for at bygge bro fra forskning og viden til praksis, hvilket bl.a. indebærer samarbejde med kommuner, hospitaler og mennesker med CP i Jylland og på Fyn.

Udover den daglige ledelse af teamet bliver dine arbejdsopgaver meget varierede, da du også skal varetage: Planlægning og gennemførelse af aktiviteter for unge og voksne og deres familier; rådgivning og vejledning; undervisning af fagfolk samt medvirke i diverse udviklingsprojekter. 

Med baggrund i det geografiske arbejdsområde, skal du forvente en del rejseaktivitet, herunder lejlighedsvis pendling til Elsass Fondens hovedsæde i Charlottenlund.

Vi forventer, at du: 

 • Er en dygtig og erfaren leder inden for handicapområdet, fagligt som personalemæssigt
 • Er uddannet ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog eller cand.scient., suppleret med lederuddannelse – samt fagligt stærk inden for dit fag
 • Har faglig interesse og viden – meget gerne med erfaring fra neurorehabilitering af mennesker med CP eller anden hjerneskade 
 • Har erfaring med aktiviteter og interaktioner ift. unge og voksne med CP eller anden hjerneskade 
 • Har erfaring med at strukturere og gennemføre udviklingstiltag, herunder målsætning, evaluering og dokumentation
 • Har sans for formidling og er god til kommunikation – skriftligt og mundtligt 
 • Er god i tværfaglige samarbejdsrelationer
 • Er indstillet på lejlighedsvis arbejde uden for normal arbejdstid
 • Er indstillet på rejseaktivitet i Jylland og på Fyn samt til Elsass Fonden i Charlottenlund.

Vi tilbyder:

 • Et job med stor indflydelse, gode udviklingsmuligheder, høj grad af ansvar for opgaveløsning samt personaleledelse
 • Et fagligt innovativt og spændende miljø, hvor sparring vægtes højt
 • En engageret arbejdsplads med højt humør og god humor
 • Godt og positivt samarbejde med vores målgrupper
 • Sparring og god støtte fra bl.a. ledelseskollegaer
 • Fleksible arbejdstider. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost.  Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale.  

Tiltrædelsesdato er den 1. oktober 2023. 

Yderligere oplysninger 

Læs mere om Elsass Fonden og den ny Kolding-afdeling.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Patricia de Lipthay Behrend på tlf. 5353 4411 eller på plb@elsassfonden.dk. 

Ansøgningsfrist   

Send os din ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse m.v. via mail (helst i ét PDF-dokument) til job@elsassfonden.dk – senest tirsdag den 01.08 2023 kl. 08:00.

Indledende samtaler finder sted den 16. august 2023 i Kolding. Anden samtalerunde afholdes tirsdag den 24. august i Charlottenlund.

Læs også...

Camilla på camp

Elsass Fonden får nyt team i Jylland

Med etableringen af et nyt team i Kolding er det Elsass Fondens håb at være mere fysisk tilgængelig for unge og voksne med CP i Vestdanmark.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›