Studentermedhjælper Kommunikation Marketing Computer WEB

Skriftlig stærk studentermedhjælper med marketingsflair

Sætter du en ære i at kommunikere skarpt og fængende på skrift? Bliver du samtidig begejstret over den digitale udvikling og bevæger dig ubesværet rundt på online-platforme? Så er det dig, vi har brug for som ny studentermedhjælper.

Lige nu savner vi i Elsass Fonden en dygtig studerende, som kan hjælpe os med at kommunikere målrettet og effektivt. Du kommer til at indgå i et lille dedikeret team, hvis overordnede opgave er at udbrede kendskab til fonden, vores viden og forskellige tilbud via forskellige kommunikationsindsatser. 

Elsass Fonden er en privat nonprofit fond med hovedsæde i smukke omgivelser i Charlottenlund. Vores vigtigste målsætning er at øge livskvaliteten for mennesker med diagnosen cerebral parese (CP). Det sker hovedsageligt gennem legatuddelinger, udbud af aktiviteter og vidensformidling.

Din funktion og opgaver

Som studentermedhjælper bliver du ansat i afdelingen Kommunikation, der består af en ’hands-on’-kommunikationschef, en kommunikationsmedarbejder og en studentermedhjælper med multimedieprofil. Tilsammen har vi ansvar for en bred palet af kommunikations- og marketingopgaver. Vi har travlt, men plads til faglig sparring og grin.

Afdelingens kerneopgave er at udvikle og vedligeholde indhold til fondens kommunikationskanaler: Website, nyhedsbrev og sociale medier. Ved siden af dét, varetager vi opgaver som: produktion af marketings- og infomaterialer, digital annoncering og PR- og pressearbejde.

Vi samarbejder tæt med alle husets afdelinger, som består af bl.a. fysio- og ergoterapeuter, psykologer og forskere – herunder også vores team i Kolding.

Dit primære ansvarsområde bliver at kvalitetssikre og hjælpe med at promovere fondens forskellige aktivitetstilbud. Vi forestiller os, at du er med til at skarpformulere indhold, udgive aktiviteter på hjemmesiden og komme med oplæg til, hvordan de bedst kan promoveres på sociale medier. Måske bliver det også aktuelt, at du opretter annoncer i Meta Business Suite og hos LinkedIn.

Vi forventer, at du:

 • Er godt i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistisk, digital marketing, digitale medier eller lignende
 • Har interesse for – eller konkret erfaring med – kommunikation på forskellige digitale platforme (herunder sociale medier)
 • Ikke bliver skræmt, når man siger fx ”AI”, ”CMS” eller ”Google Analytics”
 • Kan arbejde selvstændigt, fokuseret og struktureret inden for en overordnet ramme
 • Har gode ’people-skills’ og trives i samarbejder – også med fagligheder langt fra din egen
 • Tør tænke ”ud af boksen” og byde ind med idéer
 • Har blik for – og gerne erfaring med – at arbejde visuelt med indhold i form af foto og video.

Vi tilbyder:

 • Et spændende arbejde med masser af lærings- og udviklingsmuligheder
 • Et engageret og tæt samarbejdende team
 • En social arbejdsplads med tæt interaktion mellem afdelinger
 • Gode arbejdsforhold i smukke fysiske rammer i Charlottenlund – og for en meningsfuld sag
 • Mulighed for fleksible, studievenlige arbejdstider (og lejlighedsvis hjemmearbejde)
 • Flere sociale medarbejderevents, fx fredagsbar én gang om måneden, medarbejderudflugter og fællesfrokoster.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 10-15 timer ugentligt (alt efter ønske) inden for normal kontortid – dvs. i tidsrummet 8-17. Helst faste dage, som fordeles efter nærmere aftale med dig. Din arbejdsplads vil være på vores hovedadresse i Charlottenlund.

Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale. 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt eller 1. februar 2024

Yderligere oplysninger

Læs mere om os her på hjemmesiden.

Ved spørgsmål kontaktes kommunikationschef Sarah Kahia Humle på tlf. 2636 4888 eller sbk@elsassfonden.dk.

Ansøgningsfrist  

Fredag den 29. december 2023.

Samtaler finder sted i uge 2.
 
Ansøgning med CV og bilag (gerne eksempler på tekstproduktion) sendes helst i ét PDF-dokument til job@elsassfonden.dk.

 

 

Læs også...

Grafisk Design Studerende Studiejob Studentermedhjælper WEB

Kreativ studentermedhjælper til kommunikation

Er du en begyndende mester ud i grafisk design og måske også webdesign? Èn, som tænker i billeder og kan omsætte ideer til klar visuel kommunikation? Så savner vi dig!

Læs mere ›
Forsidebillede 2

Sådan arbejder vi

I Elsass Fonden arbejder vi på at skabe størst mulig livskvalitet for mennesker med cerebral parese (CP). Det sker især via forskning, udvikling, undervisning og aktivitetstilbud. 

Læs mere ›