Fysioterapeut søges til nyt team i Kolding

Savner du nye faglige udfordringer - bl.a. med fokus på idræts- og fritidsaktiviteter for unge og voksne med CP? Og ser du en spændende opgave i at være med til at starte et nyt tværfagligt team op?  

I Elsass Fonden oplever vi en stigende efterspørgsel på vores indsatser. Derfor udvider vi nu med et nyt team i Kolding bestående af forskellige faglige profiler: En psykolog, en ergoterapeut og to fysioterapeuter, hvoraf den ene også har funktion om teamleder.

Den dygtige fysioterapeut, vi leder efter, skal have interesse og erfaring med neurorehabilitering og idræts- og fritidsaktiviteter for unge og voksne. Samtidig skal man have mod på den spændende opgave, det er, at starte et nyt team op. Teamlederfunktionen er ikke tilknyttet denne stilling.

Elsass Fonden er en privat fond i Charlottenlund, der arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese (CP) og deres pårørende. Det sker gennem dels udvikling og udbud af kurser og aktiviteter, dels samarbejde med relevante fagpersoner og institutioner, kommuner og regioner.

Funktion og opgaver

Teamets kerneopgave er at bygge bro fra forskning og viden til praksis gennem aktiviteter og tilbud til målgruppen i Jylland og på Fyn: Unge og voksne med CP samt deres pårørende. Det indebærer også samarbejde med såvel jyske som fynske kommuner og hospitaler. 

Både opstarten og den videre drift vil være baseret på et tæt tværfagligt samarbejde med kollegerne i Charlottenlund. 

Ud over at bidrage til opstart af det ny team, bliver arbejdsopgaverne meget varierede: Tilbud og aktiviteter til unge og voksne samt deres pårørende, herunder fysioterapeutiske interventioner, rådgivning og vejledning; planlægning og afvikling af camps og øvrige idræts- og fritidsaktiviteter; oplæg og undervisning af fagfolk samt medvirken i diverse udviklingsprojekter.


Vi forventer, at du:

 • Er uddannet fysioterapeut
 • Har faglig interesse, viden og erfaring indenfor neurorehabilitering af unge og voksne med CP eller erhvervet hjerneskade
 • Har erfaring med test og behandling af unge og voksne med CP eller erhvervet hjerneskade
 • Har faglige kompetencer og erfaring med aktivitetsbaseret træning
 • Har interesse for - og gerne erfaring med - at planlægge og afholde camps, idræts- og fritidsaktiviteter til mennesker med handicap
 • Har sans for formidling og er god til kommunikation – skriftligt og mundtligt
 • Har lyst til tæt tværfagligt samarbejde
 • Arbejder aktivt med at udvikle egne faglige og personlige kompetencer
 • Er velfunderet og tydelig i egen faglighed og kan arbejde selvstændigt
 • Er indstillet på rejseaktivitet inden og uden for landets grænser


Vi tilbyder:

 • Et fagligt innovativt og spændende miljø, hvor sparring og kompetenceudvikling vægtes højt
 • En engageret arbejdsplads med høj trivsel og god humor
 • Et godt og positivt samarbejde med vores målgrupper 
 • Et engageret og tæt samarbejde med kollegerne i Charlottenlund
 • Fleksible arbejdstider
 • Høj grad af medindflydelse på arbejdsopgaver

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentlig inkl. frokost. 
Løn, pension og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale. 

Arbejdssted: Søndergade 13, Kolding.

Tiltrædelse 1. november 2023.

Yderligere oplysninger

Ved spørgsmål til stillingen kontaktes direktør Patricia de Lipthay Behrend på tlf. 53534411 eller på plb@elsassfonden.dk

Ansøgningsfrist  

Torsdag den 14. september 2023 kl. 08.00. Samtaler vil finde sted i Kolding mandag den 18. september 2023 i tidsrummet kl.10-16.

Ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse m.v. mailes (helst i ét PDF-dokument) til job@elsassfonden.dk

Læs også...

Samtale Psykolog Stock Web

Psykolog søges til nyt team

Elsass Fonden søger en psykolog med interesse og erfaring inden for neurorehabilitering, som samtidig har lyst til at indgå i et nyt team i Kolding. 

Læs mere ›
Camilla på camp

Ergoterapeut søges til nyt team

Drømmer du om at gøre en vigtig forskel for unge og voksne med cerebral parese? Og ser du en spændende opgave i at være med til at starte et helt nyt tværfagligt team op?

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›